مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

به گزارش دیتاپد، 4. برای خوش رنگ شدن مربا بهتر است از هلو های سفت و زعفرانی رنگ بهره ببرید.

مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

5. مربا هلو انجیری را هم می توانید در وعده صبحانه با نان و کره میل کنید و هم می توانید روی بستنی ریخته و نوش جان کنید.

در این مطلب دو دستور حرفه ای برای تهیه مربای هلو انجیری ارائه شد. اگر این مربای خوش عطر را تهیه کردید تجربه خود از طرز تهیه و طعم آن را به وسیله قسمت نظرات و پرسش ها با ما و دیگر مخاطبان خبرنگاران در میان بگذارید. همچنین شما می توانید طرز تهیه کمپوت هلو خانگی خوشمزه! را در خبرنگاران بخوانید.

سرویس آشپزی - هلو انجیری علاوه بر طعم بسیار خوبی که دارد، دارای خواص بسیار زیادی نیز هست. این میوه به دلیل عطر خاصی که دارد، در تهیه مربا و شربت مورد استفاده قرار می گیرد. مربای هلو انجیری مانند مارمالاد هلو طرز تهیه بسیار راحتی دارد و در فیلینگ کیک و پنکیک استفاده می گردد. در این مطلب دو روش ساده و مجلسی برای تهیه این مربای خوشمزه آورده شده است.

2. اگر هلو ها خیلی شیرین هستند می توانید کمی از مقدار شکر کم کنید.

منبع مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه

انتشار: 23 آبان 1400 بروزرسانی: 23 آبان 1400 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 2014

به "مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "مقاله: طرز تهیه مربای هلو انجیری ساده و خوشمزه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید