طرز تهیه فرنی، عصرانه و دسری سالم برای بچه ها

به گزارش دیتاپد، فرنی یک دسر جذاب و راحت است که با انواع ترکیبات و متناسب با سلیقه های مختلف می تواند تهیه گردد.

طرز تهیه فرنی، عصرانه و دسری سالم برای بچه ها

به گزارش، فرنی از آن نوع دسرهایی است که برای همه یادآور کودکی است؛ یک دسر مقوی که معمولا به عنوان غذای کمکی برای بچه ها تهیه می گردد اما بزرگ ترها هم از آن غافل نمی شوند و با بچه ها شریک می شوند. یک دسر جذاب و راحت که با انواع ترکیبات و متناسب با سلیقه های مختلف می تواند تهیه گردد. علاوه بر این طبق مطالعاتی که در دانشگاه هاروارد صورت گرفته، رژیم غذایی دارای 70 گرم غلات به صورت روزانه (معادل یک کاسه فرنی)، خطر ابتلا به سرطان و بیماری های قلبی و عروقی را تا 20 درصد کاهش خواهد داد. در واقع وجود فیبر در رژیم غذایی به ویژه فیبر غلات خطر ابتلا به دیابت نوع دو را کاهش می دهد. فیبر بالای موجود در برخی میوه ها اگر چه مفید است اما در مقابل نشانه های دیابت کاری از آن ها ساخته نیست. در عوض غذاهایی که با غلات درست می شوند مثل فرنی با دیابت مبارزه می نمایند.

شیر: 4 لیوان

آرد برنج: 4 قاشق غذاخوری سرپر

شکر: 4 قاشق غذاخوری

آب: نصف استکان

گلاب: نصف استکان

هل سائیده شده و پودر شده: نصف قاشق چایخوری

زعفران دم نموده: 1 قاشق مرباخوری برای تزیین

دارچین و خلال پسته: برای تزیین

1. ابتدا شیر سرد را با لیوان های دسته دار که در تمامی خانه ها یافت می گردد در قابلمه مورد نظر بریزید.

2. سپس آرد برنج را به همراه آب، شکر و هل اضافه کنید و کاملاً هم بزنید تا آرد و شکر در شیر سرد حل شوند. مواد مخلوط شده را روی حرارت ملایم گذاشته و مرتباً هم زنید اگر لحظاتی هم زدن را متوقف کنید، باعث می گردد آرد برنج در شیر گلوله گلوله گردد.

3. پس مرتباً به هم زنید تا کمی غلیظ گردد. بعد گلاب را اضافه کنید و هم بزنید تا قوام و غلظت لازم برای فرنی به دست آید. فرنی را بایستی سریع در کاسه های کوچکی که از قبل آماده نموده اید، بریزید. دقت داشته باشید که در هنگام سرد شدن کمی سفت تر می گردد. پس وقتی از روی حرارت برمی دارید نه سفت و نه شل باشد.

- فرنی را بعد از آماده شدن حتما در محیط آشپز خانه خنک کنید و بعد داخل یخچال قرار دهید تا فرنی آب نیندازد.

- بجای شکر و پودر قند می توانید از عسل یا شیرین نماینده های طبیعی دیگر بهره ببرید.

- اگر دوست داشته باشید فرنی شما زعفرانی یا شکلاتی گردد هنگام اضافه کردن آرد به آن کمی زعفران یا پود کاکائو اضافه کنید.

- آرد برنج را حتما با شیر سرد حل کنید تا گلوله گلوله نگردد.

- در طول درست شدن فرنی حرارت باید همیشه کم باشد و فرنی مدام هم زده گردد.

برای تزیین فرنی می توانید از دارچین، گل سرخ ، خلال پسته، بادام، کنجد یا هر چیزی که دوست دارید بهره ببرید.

منبع:ایرنا

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 17 آبان 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 448

به "طرز تهیه فرنی، عصرانه و دسری سالم برای بچه ها" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فرنی، عصرانه و دسری سالم برای بچه ها"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید