بهترین دستور پخت سمبوسه خوشمزه خانگی (با گوشت یا ساده)

به گزارش دیتاپد، بهترین دستور پخت سمبوسه خوشمزه را می دانید؟ سبزیجات و ادویه هایی که طعم یک سمبوسه را رویایی می کند را چه؟ در این مطلب بهترین دستور پخت سمبوسه را بخوانید.

بهترین دستور پخت سمبوسه خوشمزه خانگی (با گوشت یا ساده)

خبرنگاران | سرویس آشپزی - سمبوسه یکی از غذا های محبوب عربی با طعم و مزه تند است که بسیار خوشمزه بوده و در ایران نیز طرفداران زیادی دارد. مدل های فراوانی برای تهیه سمبوسه وجود دارند که با توجه به مواد استفاده شده هر کدام طعم های متفاوتی پیدا می کنند. در این مطلب اگر با ما همراه شوید قرار است بهترین دستور پخت سمبوسه خوشمزه را به شما آموزش دهیم. سمبوسه را می توان به عنوان پیش غذا یا یک میان وعده و حتی یک وعده غذایی کامل استفاده کرد.

دستور پخت سمبوسه خوشمزه، ترد و معطر ساده و سریع

مواد لازم مقدار
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 2 عدد
سبزیجات معطر (گشنیز و جعفری و ترخون) هر کدام 100 گرم
فلفل دلمه ای1 عدد ریز خرد شده
سیر2 حبه
نان لواشبه میزان لازم
روغن مایعبه میزان لازم
زردچوبهیک دوم قاشق چایخوری
رب گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل چیلی، نمک و فلفلبه اندازه دلخواه
قارچ (اختیاری)یک بسته
گوشت چرخ کرده (اختیاری) یا سوسیس200 گرم
گوجه فرنگی (اختیاری)1 عدد ریز خرد شده
هویج رنده شده (اختیاری)1 پیمانه

طرز تهیه سمبوسه خوشمزه

1. ابتدا سیب زمینی ها را در قابلمه ای با مقداری نمک و روغن و چند پیمانه آب قرار داده و بخار پز کنید. (البته توجه داشته باشید که برای درست کردن سمبوسه می توانید سیب زمینی ها را پوست کنده، نگینی و بعد آبپز کنید.)

2. سپس سبزیجاتی را که انتخاب کردید را شسته و در آبکش قرار دهید.

  • سبزیجات را هم می توانید خرد و ریز شده خریداری کنید و هم می توانید خودتان با استفاده از یک تخته ریز کنید.

3. فلفل دلمه ای و پیاز و سیر و قارچ (اختیاری) را بعد از شستن پوست کنده و سپس به صورت نگینی خرد کنید.

4. تابه ای را روی گاز با حرارت کم گذاشته و در آن روغن بریزید.

5. سپس پیاز و سیر را در روغن ریخته و تفت دهید. بعد از چند دقیقه فلفل دلمه ای را نیز به آن اضافه کنید.

  • اگر می خواهید سمبوسه خوشمزه شما گوشت داشته باشد، باید در این مرحله با دیگر مواد آن را تفت دهید. (رنگ گوشت عوض شود و سپس مراحل زیر را ادامه دهید.)

6. کمی زردچوبه اضافه کنید. مواد را زیر و رو کنید و به خوبی تفت دهید.

7. بعد از اینکه سیب زمینی ها پخت و سرد شد، آن را با رنده درشت خرد کنید.

8. مواد آماده شده برای سمبوسه را به همراه سبزیجات تمیز شده با هم ترکیب کنید.

  • البته اگر از گوشت در سمبوسه استفاده می کنید، می توانید سبزیجات را به تابه افزوده و مجددا تفت دهید تا زمانی که احساس کنید گوشت کاملا پخته است. سپس مواد را با هم ترکیب کنید.

9. مقداری از مواد را بچشید و در صورت لزوم به میزان دلخواه نمک و فلفل اضافه کنید.

10. بعد از آماده شدن مواد داخل سمبوسه نوبت به برش زدن نان های لواش می رسد.

11. اندازه هر نان به شما بستگی دارد. باید نان ها را با یک قیچی تیز برش دهید.

  • اگر می خواهید سمبوسه ای با اندازه بزرگ درست کنید، نان های لواش را به صورت طولی برش دهید و اگر می خواهید سمبوسه ای با اندازه کوچک درست کنید، نان ها را به صورت عرضی برش دهید.

12. برای درست کردن هر سمبوسه مقداری از موادی که آماده شد را در یک سمت نانی که برش زدید بریزید.

13. به حالت مثلثی نان را بپیچید. (این مثلت چند چرخ می خورد تا تمام اضلاع آن بسته شود.)

  • البته توجه داشته باشید که استفاده از نان یوفکا یا فیلو باعث می شود که سمبوسه ها روغن کمتری به خود بگیرند.

14. در این مرحله برای سرخ کردن سمبوسه ها باید در تابه ای به اندازه ای روغن بریزید که سمبوسه ها یک سانتیمتر در آن فرو فرایند.

15. ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و تا زمانی که روغن داغ نشده سمبوسه ها را درون آن قرار ندهید.

  • بهتر است سمبوسه ها را از سمتی که پیچیده اید در روغن قرار دهید تا هنگام حرارت دیدن وا نفرایند و باز نشوند.

16. هر دو طرف سمبوسه را به خوبی سرخ کنید.

17. سپس در آخرین مرحله روغن اضافه آن را با دستمال کاغذی تمیز و یا قرار دادن روی صافی بگیرید.

  • به جای سرخ کردن سمبوسه می توانید آن ها را داخل فر نیز قرار دهید تا بپزند. (برای این کار باید مقداری روغن روی سطوج سمبوسه ها اسپری کنید.)

حرف آخر

همانطور که ملاحظه کردید دستور پخت سمبوسه خوشمزه را به شما آموزش دادیم که امیدواریم از آن استفاده لازم را برده باشید. اگر این سمبوسه را با گوشت درست کنید، سمبوسه شما یک سمبوسه گوشت بوده و اگر بدون آن درست کنید سمبوسه سیب زمینی می شود. شما از چه تکنیک هایی در دستور پخت سمبوسه خوشمزه استفاده می کنید؟ در پایین همین صفحه تجربیات خود را با ما در میان بگذارید.

برای آگاهی از روش پخت دیگر سمبوسه ها به مطلب طرز تهیه انواع سمبوسه خوشمزه و لذیذ مراجعه کنید.

منبع: setare.com
انتشار: 16 تیر 1400 بروزرسانی: 16 تیر 1400 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 1844

به "بهترین دستور پخت سمبوسه خوشمزه خانگی (با گوشت یا ساده)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "بهترین دستور پخت سمبوسه خوشمزه خانگی (با گوشت یا ساده)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید