طرز تهیه استیک مرغ با 6 روش مختلف به سبک رستوران ها
به گزارش دیتاپد، استیک مرغ، غذایی ساده، خوش طعم و پرطرفدار است که می توانید آن را با چاشنی ها و ادویه های بسیار متنوعی درست کنید. در طرز تهیه استیک مرغ ، ابتدا سینه مرغ بدون استخوان را به صورت عرضی برش داده و با بیفتک کوب بکوبید تا به ضخامت مناسب برسد. سپس، هر دو طرف آن را با نمک، فلفل، سیر خرد شده و کره مزه دار نموده و در یک تابه چدنی با حرارت میانه سرخ کنید.

البته استیک مرغ به روش های دیگری مثل استیک مرغ رژیمی، سوخاری، استیک مرغ و سبزیجات، استیک مرغ با سس قارچ و… هم تهیه می گردد و شما می توانید جزئیات تمام این روش ها را در این مقاله خبرنگاران بخوانید. با ما همراه باشید.
استیک مرغ | |
تعداد نفرات | 1 نفر |
زمان آماده سازی | 5 دقیقه |
زمان پخت غذا | 20 دقیقه |
میزان سختی | کم |
طرز تهیه استیک مرغ ساده
اگر در پی یک غذای فوری و خوشمزه هستید، استیک مرغ ساده انتخاب مجذوب نمایندهی است. البته همان طور که در ادامه خواهید دید، درست کردن استیک مرغ می تواند خیلی مفصل تر باشد. با این حال، یکی از ساده ترین روش های طبخ استیک مرغ، روشی است که در این قسمت بیان می کنیم و کل زمان آماده سازی و پخت آن، کمتر از نیم ساعت طول می کشد. ادامه، مواد لازم و مراحل دستور پخت را با هم می خوانیم:
مواد لازم برای تهیه استیک مرغ ساده
مواد اولیه این دستور، بسیار ساده و شامل موارد زیر است:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 1 عدد |
سیر | 1 حبه |
کره | 20 گرم |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
دستور پخت استیک مرغ ساده
کره را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسد. سپس، مطابق مراحل زیر عمل کنید:
- مرحله اول: ابتدا استخوان سینه مرغ را جدا کنید. سپس در حالی که کف دست خود را روی آن گذاشته اید، گوشت مرغ را از عرض برش دهید.
- مرحله دوم: در ادامه، سینه مرغ را لای یک کیسه فریزر قرار داده و با بیفتک کوب بکوبید تا بافت آن کمی بازتر شده و پهن تر گردد.
- مرحله سوم: حالا دو طرف سینه مرغ را با نمک و فلفل و سیر خرد شده مزه دار کنید. سپس با استفاده از چاقو، کره را به تمام قسمت های گوشت مرغ بمالید.
- مرحله چهارم: یک تابه چدنی را روی حرارت میانه رو به بالا گذاشته و زمانی که داغ شد، سینه مرغ را داخل تابه قرار دهید. روغن لازم نیست و کره کار روغن را انجام می دهد.
- مرحله پنجم: حدود 3 تا 4 دقیقه دیگر، استیک را برگردانید تا طرف دیگر آن هم کاملا برشته گردد.
نکته مهم: دقت کنید که نباید سینه مرغ را مدام زیر و رو کنید، زیرا این کار باعث تبخیر آب میان بافتی گوشت مرغ شده و استیک شما را خشک می نماید.
طرز تهیه استیک مرغ رژیمی
اگر با شنیدن کلمه رژیمی به یاد غذاهای بخارپز یا آبپز می افتید، درست کردن این استیک خوشمزه حسابی نظر شما را عوض خواهد نمود. استیکی که به این روش طبخ می گردد، فاقد چربی های مضر است و حتی می تواند به تناسب اندام شما هم یاری کند. در ادامه، مواد لازم و مراحل دستور پخت استیک مرغ رژیمی را با هم می خوانیم:
مواد لازم برای درست کردن استیک مرغ رژیمی
با مواد اولیه زیر می توانید برای 2 نفر استیک مرغ رژیمی درست کنید. اضافه می کنیم که ادویه ها شامل نمک، فلفل سیاه و سفید و قرمز، شکر قهوه ای و پودر زنجبیل است.
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
سیر | 2 حبه |
روغن زیتون یا روغن کنجد | 1 قاشق غذاخوری |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
رزماری | نصف شاخه |
ادویه | به میزان لازم |
دستور پخت استیک مرغ رژیمی
طرز تهیه استیک مرغ رژیمی به شکل زیر است:
- مرحله اول: ابتدا سینه مرغ را به چند تکه نازک تر و کوچک تر برش بزنید. سپس پیاز را به صورت ریز رنده نموده و تفاله های آن را در صافی کمی فشار دهید تا آب پیاز رنده شده خارج گردد.
- مرحله دوم: در ادامه، تکه های مرغ را با مخلوط آب پیاز و روغن زیتون کمی ورز دهید تا طعم دار شوند.
- مرحله سوم: حالا سس سویا، ادویه ها، رزماری و سیر پوره شده را هم روی مرغ بریزید و تمام قسمت های گوشت مرغ را با این مواد مزه دار کنید.
- مرحله چهارم: درب ظرف حاوی مرغ را ببندید و آن را حداقل به مدت 6 ساعت و حداکثر یک شب در یخچال قرار دهید تا طعم چاشنی ها کاملا به خورد گوشت مرغ بروند.
نکته: در طول زمان استراحت گوشت مرغ، هر چند ساعت یک بار درب ظرف را باز نموده و مواد را با دست زیر و رو کنید.
- مرحله پنجم: پس از گذشت زمان لازم، مرغ را از یخچال خارج کنید. حالا تابه ای رژیمی را روی شعله زیاد قرار دهید و زمانی که کاملا داغ شد، استیک ها را داخل آن بگذارید. احتیاجی به استفاده از روغن نیست.
- مرحله ششم: زمانی که یک سمت استیک ها پخت و طلایی شد، آن ها را برگردانید تا سمت دیگر هم کاملا بپزد. توجه داشته باشید که در طول پخت مرغ، از زیر و رو کردن استیک ها خودداری کنید.
نکته: یکی از روش های طرز تهیه استیک مرغ گریل هم مانند روش بالا است. با این تفاوت که برای پخت چنین استیکی باید از تابه های گریل استفاده نموده و کف آن را با میزان کمی روغن چرب کنید.
طرز تهیه استیک مرغ در فر
برخلاف روش های قبل، در این روش پخت استیک مرغ از مواد دیگری مثل گوجه فرنگی و پنیر هم استفاده می گردد. می توانید پنیر پارمسان یا موزارلا به کار ببرید و میزان استفاده از فلفل قرمز هم کاملا به ذائقه و طبع شما بستگی دارد. در ادامه، مواد مورد احتیاج و مراحل دستور پخت را با هم می خوانیم:
مواد لازم برای تهیه استیک مرغ در فر
مواد مورد احتیاج برای تهیه این استیک مرغ رستورانی و لذیذ به صورت جدول زیر است:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 1 عدد |
پنیر | 100 گرم |
کره | 1.5 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و قرمز و آویشن | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
دستور پخت استیک مرغ در فر
برای تهیه این غذای خوش طعم، مراحل زیر را دنبال کنید:
- مرحله اول: ابتدا سینه های مرغ را با چند برش افقی به لایه های نازک تری تقسیم کنید. سپس، هر دو طرف آن ها میزانی نمک، فلفل و آویشن بپاشید.
- مرحله دوم: در ادامه، گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای و پنیر را به لایه های نازک تر برش بزنید.
- مرحله سوم: حالا چند برش گوجه فرنگی و پنیر را همراه با میزانی کره روی یک سمت سینه مرغ گذاشته و سمت دیگر را شبیه لقمه روی این مواد برگردانید.
- مرحله چهارم: با چاقویی تیز چند برش کوچک روی سطح بیرونی مرغ ها بزنید تا بهتر بپزند. سپس کف ظرف فر را با کمی روغن زیتون چرب نموده و مرغ ها را روی آن قرار دهید.
- مرحله پنجم: میزانی فلفل قرمز و نمک روی مرغ ها بپاشید و در ادامه، کمی هم روی آن ها روغن زیتون بریزید تا کاملا چرب شوند.
- مرحله ششم: حالا ظرف مرغ را به مدت 25 دقیقه در فر با دمای 200 درجه سانتی گراد قرار دهید.
- مرحله هفتم: پس از این مدت، درب فر را باز کنید و روی تکه های مرغ، دو تکه پنیر اضافه کنید. سپس ظرف مرغ را به مدت 5 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا پنیر کاملا آب شده و طعم آن به خورد استیک برود.
طرز تهیه استیک مرغ با سس قارچ
یکی از رسپی های پرطرفدار استیک مرغ، تهیه استیک مرغ با سس قارچ است. البته معمولا میزانی پوره سیب زمینی هم در کنار این غذا قرار می دهند. اگر دوست دارید دستور تهیه این غذا را بدانید، مواد لازم را فراهم نموده و مطابق دستورالعمل تهیه پیش بروید:
مواد لازم برای تهیه استیک مرغ با سس قارچ
مواد اولیه این دستور به توضیح جدول زیر است:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 400 گرم |
قارچ | 300 گرم |
پیاز | 2 عدد |
سیر | 3 حبه |
کره | 15 گرم |
خامه صبحانه | 3 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 2 قاشق غذاخوری |
آرد | 1 قاشق مرباخوری |
شیر | 1 لیوان |
ارگانو، رزماری خشک و ادویه مرغ | به میزان لازم |
نمک، فلفل و پودر پاپریکا | به میزان لازم |
روغن مایع یا روغن زیتون | به میزان لازم |
دستور پخت استیک مرغ با سس قارچ
طرز تهیه استیک مرغ با سس قارچ به شکل زیر پیش می رود:
- مرحله اول: سینه مرغ را در ظرفی مناسب ریخته و نمک، فلفل، ادویه مرغ، پودر پاپریکا، رزماری خشک و ارگانو را به آن اضافه کنید.
- مرحله دوم: در نهایت سس خردل را هم داخل ظرف بریزید و سینه مرغ را حدود 2 دقیقه با مخلوط مواد گفته شده ماساژ دهید.
- مرحله سوم: درب ظرف را ببندید و آن را به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا مزه ها به خورد گوشت مرغ بروند. پس از اتمام این زمان، به سراغ درست کردن سس قارچ بروید.
- مرحله چهارم: شیر و خامه را از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند. سپس میزانی کره و روغن را در تابه ای مناسب روی حرارت قرار دهید تا گرم شوند.
- مرحله پنجم: پیازی را که قبلا خرد نموده اید، در تابه تفت دهید و زمانی که سبک و طلایی شد، سیر رنده شده را به آن بیفزایید.
- مرحله ششم: قارچ ها را به صورت ورقه ای خرد کنید و زمانی که عطر سیر بلند شد، آن ها را در تابه ریخته و حرارت شعله را زیاد کنید تا قارچ ها آب نیندازند.
- مرحله هفتم: حالا شیر و خامه را در تابه بریزید و پس از کمی هم زدن، آرد را داخل تابه الک کنید. مواد را خوب با هم ترکیب نموده و 10 دقیقه زمان دهید تا سس قارچ کمی غلیظ تر گردد.
- مرحله هشتم: در همین فاصله، تابه ای دیگر را روی حرارت میانه قرار دهید و داخل آن میزانی روغن بریزید تا داغ گردد.
- مرحله نهم: در ادامه، تکه های سینه مرغ را در تابه بچینید تا کاملا سرخ شوند. سپس، آن ها را در تابه حاوی سس قارچ ریخته و درب تابه را ببندید.
- مرحله دهم: اجازه دهید مرغ کاملا داخل این سس ترکیبی خامه ای پخته گردد. سپس، استیک ها را همراه سس داخل ظرفی مناسب بریزید و میزانی پوره سیب زمینی در کنار آن قرار دهید.
طرز تهیه استیک مرغ با سبزیجات
استیک مرغ و سبزیجات، غذایی سالم، مقوی و بسیار خوش طعم است که به عنوان یک غذای سیر نماینده رژیمی هم می توانید روی آن حساب کنید. ظاهر رنگارنگ سبزیجات در کنار طعم بی نظیر استیک مرغ، هر بیننده ای را سر ذوق می آورد. کافی است مواد لازم را فراهم نموده و دست به کار شوید:
مواد لازم برای تهیه استیک مرغ با سبزیجات
مواد اولیه را مطابق جدول زیر آماده کنید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 2 عدد |
هویج | 1 عدد |
قارچ بزرگ | 4 عدد |
لوبیا سبز | 100 گرم |
کلم بروکلی | 100 گرم |
فلفل دلمه ای رنگی خرد شده | 1 پیاله |
سویا سس | 2 قاشق غذاخوری |
کنجد خام | 1 قاشق غذاخوری |
شیر | 1 فنجان |
آب | 1 لیوان |
سرکه بالزامیک | 2 قاشق غذاخوری |
سس خردل | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل | به میزان لازم |
روغن زیتون | به میزان لازم |
سیب زمینی بزرگ | 2 عدد |
پودر سیر، پودر پاپریکا و شوید خشک | از هر کدام 1 قاشق مرباخوری |
جعفری خرد شده | میزانی برای تزئین |
دستور پخت استیک مرغ با سبزیجات
طرز تهیه استیک مرغ آبدار و خوش طعم در ادامه آمده است:
- مرحله اول: ابتدا سینه مرغ را مطابق روش های قبل برش زده و با بیفتک کوب بکوبید تا به ضخامت مناسب برسد.
- مرحله دوم: در ظرفی مناسب سس خردل را با میزانی نمک و فلفل، روغن زیتون، شیر و سرکه بالزامیک مخلوط نموده و میزانی آب اضافه کنید. سپس، گوشت مرغ را داخل این مواد بخوابانید.
- مرحله سوم: روی ظرف را با سلفون بپوشانید و آن را به مدت 3 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید تا گوشت مرغ کاملا مزه دار گردد. در این فاصله، به سراغ درست کردن سیب زمینی تنوری بروید.
- مرحله چهارم: سیب زمینی ها را خوب بشویید و بدون پوست کندن، آن ها را به تکه های نسبتا درشت برش بزنید. سپس دوباره برش های سیب زمینی را زیر آب بگیرید و خشک کنید.
- مرحله پنجم: در ادامه، داخل قابلمه ای مناسب میزانی آب و نمک بریزید و آن را روی حرارت میانه قرار دهید تا آب بجوشد. سپس سیب زمینی ها را داخل آب جوش ریخته و 5 تا 7 دقیقه بعد آبکش کنید.
- مرحله ششم: در ادامه، پودر سیر، پودر پاپریکا و شوید خشک را همراه با میزانی نمک و فلفل و روغن زیتون در کاسه ای مناسب ریخته و سیب زمینی ها را به آن اضافه کنید.
- مرحله هفتم: سیب زمینی هایی را که مزه دار شده اند، در تابه ای جداگانه با میزانی روغن سرخ نموده یا در فر کبابی کنید و کنار بگذارید.
- مرحله هشتم: برای آماده کردن سبزیجات، قارچ و هویج را به شکل حلقه ای و کلم بروکلی را به تکه های کوچک تر برش بزنید. لوبیا سبز را هم خرد نموده و کنار بگذارید.
- مرحله نهم: حالا تابه ای مناسب را روی حرارت قرار داده و داخل آن میزانی روغن زیتون بریزید. سپس، به ترتیب هویج، قارچ، کلم بروکلی، فلفل دلمه ای و لوبیا سبز خرد شده را به فاصله تقریبی 1 دقیقه در تابه بریزید.
- مرحله دهم: در ادامه، میزانی نمک و فلفل و سس سویا به سبزیجات اضافه نموده و همه مواد را به مدت 5 دقیقه تفت دهید. در آخر، کنجد خام را نیز در تابه بریزید.
- مرحله یازدهم: در نهایت، گوشت مرغ مزه دار شده را در تابه گریل حرارت دهید تا کاملا برشته و مغزپخت گردد.
- مرحله دوازدهم: پس از آماده شدن همه مواد، استیک های مرغ را در بشقابی مناسب قرار دهید و دور آن را با سبزیجات ترکیبی و سیب زمینی تنوری پر کنید. میزانی جعفری خرد شده هم روی مواد بریزید و غذا را سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه استیک مرغ سوخاری
در ادامه، دستور تهیه استیک مرغ سوخاری در فر را می خوانید. البته اگر به فر دسترسی نداشتید، می توانید به راحتی این استیک های خوشمزه را در تابه سرخ کنید. در این صورت، کره باید با روغن مخلوط گردد و به ازای 30 گرم کره، ¼ پیمانه روغن کافی است.
مواد لازم برای تهیه استیک مرغ سوخاری
با مواد اولیه زیر می توانید برای 2 نفر استیک مرغ سوخاری درست کنید:
مواد لازم | میزان مورد احتیاج |
سینه مرغ | 400 گرم |
شیر گاو | 2 پیمانه |
کره | 100 گرم |
رزماری خرد شده | 1 قاشق مرباخوری |
نمک و فلفل سیاه | به میزان لازم |
پودر سوخاری | به میزان لازم |
دستور پخت استیک مرغ سوخاری
استیک مرغ سوخاری به این ترتیب آماده می گردد:
- مرحله اول: ابتدا سینه مرغ را برش زده و با بیفتک کوب بکوبید تا آماده طبخ گردد. سپس، روی آن ها میزانی نمک و فلفل پاشیده و در مخلوط شیر و رزماری بخوابانید.
- مرحله دوم: در ادامه، درب ظرف حاوی مرغ را بسته و آن را به مدت 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
- مرحله سوم: فر را روشن نموده و دمای آن را روی 190 درجه سانتی گراد قرار دهید. سپس، کف یک ظرف نسوز را با کره آب شده چرب کنید.
- مرحله چهارم: سینه های مرغ را از یخچال خارج کنید. سپس آن ها را از شیر در آورید و در میزانی آرد سوخاری بغلطانید. دقت کنید که تمام قسمت های گوشت مرغ به آرد آغشته گردد.
- مرحله پنجم: حالا تکه های مرغ را در ظرف نسوز بچینید و روی آن ها هم میزانی کره آب شده بریزید. سپس، ظرف را به مدت 30 تا 40 دقیقه در فر قرار دهید.
نکته: در طول پخت استیک را مرتبا چک کنید، زیرا حرارت فرهای مختلف، فرق دارد و زیاد ماندن استیک در معرض حرارت، بافت آن را خشک می نماید.
- مرحله ششم: زمانی که روی استیک ها طلایی شد، آماده سرو هستند و می توانید آن ها را با مخلفات دلخواه تزئین نموده و سرو کنید. نوش جان
نکات مهم در طرز تهیه استیک مرغ
استیک مرغ با همه سادگی، ریزه کاری ها و فوت و فن های زیادی دارد. بنابراین اگر می خواهید حاصل کار شما قابل رقابت با استیک مرغ رستورانی باشد، نکات زیر را به خاطر بسپارید:
- به طور معمول سینه مرغ را از عرض به صورت لایه هایی با ضخامت نیم تا 2 سانت برش می زنند تا هم بهتر طعم دار شوند و هم راحت تر بپزند.
- در صورت تمایل می توانید در طرز تهیه استیک مرغ ساده، از میزانی پودر آویشن هم بهره ببرید.
- استیک مرغ ساده احتیاجی به استراحت ندارد، با این حال اگر وقت کافی داشتید، بد نیست مرغ مزه دار شده را برای نیم تا 1 ساعت در ظرفی درب دار در یخچال قرار دهید تا مزه چاشنی ها به خورد مرغ ها بروند.
- استفاده از سس سویا، بافت استیک مرغ را تردتر نموده و طعم خوبی به آن می دهد.
- در طرز تهیه استیک مرغ رژیمی در تابه روغن نریزید، زیرا روغنی که موقع طعم دار کردن گوشت مرغ استفاده نموده بودید، برای پخت آن به صورت رژیمی کافی است.
- دقت کنید که اگر تابه پخت استیک ها به میزان کافی داغ نشده باشد، مرغ بدون آنکه مغزپخت گردد، می سوزد که اصلا مطلوب نیست.
- استفاده از شکر قهوه ای، طعم کاراملی جالبی ایجاد می نماید و رنگ زیبایی به استیک مرغ می دهد، اما اگر در دسترس نبود می توانید آن را از ادویه ها حذف کنید.
- پخت استیک در تابه گریل باید با حرارت زیاد و در زمان کوتاه صورت گیرد. کم بودن شعله گاز باعث می گردد گوشت مرغ آب بیندازد و سفت گردد. در این صورت، زمان بیشتری برای پخت ضروری است و به این ترتیب از بافت مطلوب یک استیک حرفه ای فاصله می گیریم.
- دقت کنید که حرکت دادن تکه های مرغ داخل تابه هم باعث آب انداختن گوشت مرغ می گردد، پس کمی شکیبا باشید و زمانی که یک سمت استیک ها کاملا برشته و پخته شد، آن ها را برگردانید تا سمت دیگر هم بپزد.
- بهتر است برای تهیه استیک مرغ، از فلفل تازه آسیاب شده بهره ببرید تا عطر و طعم قوی تری به غذا بدهد. البته این موضوع درباره طرز تهیه استیک گوشت هم صادق است.
- استیک مرغ با برنج یا نان سرو می گردد، اما اگر رژیم دارید، پیشنهاد می کنیم استیک مرغ و سبزیجات را امتحان کنید که بدون نان و برنج هم فوق العاده خوشمزه و سیر نماینده است.
همان طور که دیدید، تنوع استیک مرغ بسیار است. به همین نسبت، انواع استیک از لحاظ نام و نحوه پخت هم بسیار متفاوت اند و هر کدام، طعم منحصر به فرد خود را دارند. بنابراین، برای حرفه ای تر شدن در پخت استیک، نگاهی هم به مطلب انواع استیک کدامند؟ بیندازید تا با دنیای مجذوب نماینده استیک ها بیشتر آشنا شوید.
اصول نگهداری از استیک مرغ
اگر میزانی از استیک ها باقی ماند، آن ها را در ظرفی درب دار بریزید و در یخچال بگذارید. مدت ماندگاری گوشت مرغ پخته در یخچال چیزی بین 3 تا 4 روز است که البته اگر گوشت مرغ در بافت آبکی سس قارچ قرار گیرد، این مدت محدودتر هم می گردد. بنابراین در اولین فرصت، به جامانده غذا را مجددا گرم نموده و مصرف کنید تا کیفیت خود را از دست ندهد.
روش جلوگیری از خراب شدن استیک مرغ
این غذا را در معرض گرما یا رطوبت قرار ندهید و برای نگهداری آن از ظروف تمیز و کاملا خشک بهره ببرید. علاوه بر این ها، پیش از استفاده مجدد، حتما عطر و بو و شکل ظاهری استیک ها را آنالیز کنید تا مورد مشکوکی از خرابی وجود نداشته باشد.
برترین جایگزین ها در طرز تهیه استیک مرغ
شما می توانید برای تهیه استیک مرغ، به جای تابه گریل از ساندویچ ساز بهره ببرید. بعلاوه ترکیب ادویه ها و چاشنی هایی که در این مقاله خواندید، بارها امتحان خود را پس داده اند و طعم های بی نظیری ایجاد می نمایند. با این حال، استفاده از طعم دهنده ها و ادویه ها، تا میزان ای هم اختیاری است و می توانید انواع طعم هنده های مورد علاقه خود مثل پودر آویشن و… را هم برای مزه دار کردن گوشت مرغ به کار ببرید.
خواص مرغ
گوشت مرغ یک منبع حیوانی عالی برای تأمین بسیاری از ویتامین ها و مواد معدنی مورد احتیاج بدن است. برای مثال، این گوشت مقادیر فراوانی ویتامین B6 را در خود جای داده است و به همین علت مصرف آن برای افزایش متابولیسم بدن بسیار مفید است. پروتئین فراوان و کالری پایین این گوشت هم آن را به گزینه ای مناسب برای ورزشکاران تبدیل نموده است که البته این موضوع، به روش پخت مرغ هم بستگی دارد و غذاهایی مثل استیک مرغ به خوبی این احتیاج را تإمین می نمایند. از دیگر خواص مرغ این است که در مقایسه با انواع گوشت های قرمز، کلسترول کمتری دارد و به خاطر وجود کلاژن فراوان در بافت خود، به کاهش فشار خون هم یاری می نماید.
طعم انواع استیک های مرغ حرفه ای را با خبرنگاران تجربه کنید…
همان طور که دیدید، طرز تهیه استیک مرغ کار سختی نیست. با این حال، اگر به هر علتی مهیای درست کردن این غذا در منزل نیستید، روی یاری خبرنگاران حساب کنید. سفارش آنلاین غذا از خبرنگاران ، به شما امکان می دهد که با صرف کمترین انرژی ممکن، این غذای لذیذ را به صورت اینترنتی سفارش داده و درب منزل یا محل اقامت خود تحویل بگیرید.
سوالات متداول
برترین تابه در طرز تهیه استیک مرغ چه تابه ای است؟
تابه های چدنی برای تهیه استیک مناسب هستند؛ زیرا حرارت را به خوبی در خود نگه داشته و به صورت یکنواخت انتقال می دهند.
فوت و فن حرارت دادن استیک مرغ در تابه چیست؟
حرارت تابه باید میانه رو به بالا باشد تا گوشت مرغ آب نیندازد. بعلاوه از زیر و رو کردن تکه های مرغ در تابه خودداری کنید و بعد از اینکه یک سمت آن ها کاملا طلایی شد، آن ها را برگردانید.
ضخامت مناسب برای استیک مرغ چقدر است؟
گوشت مرغ در قالب استیک باید ضخامتی بین نیم تا 2 سانت داشته باشد و به صورت یکنواخت کوبیده گردد.
منبع: اسنپ فود