آنالیز هیات امنایی شدن اداره چهار اثر تاریخی فرهنگی شاخص استان فارس

به گزارش دیتاپد، ایرنا/ براساس آخرین خبرهای منتشر شده، آنالیز هیات امنایی شدن اداره چهار اثر تاریخی فرهنگی شاخص استان فارس صورت گرفت.

آنالیز هیات امنایی شدن اداره چهار اثر تاریخی فرهنگی شاخص استان فارس

وزیر میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری در تعطیلات عید فطر بازدیدی از استان فارس داشت که طی این بازدید و در نشستی با استاندار فارس، هیات امنایی شدن اداره چهار اثر تاریخی فرهنگی شاخص استان آنالیز شد.

در این ملاقات، مجوز هیات امنایی شدن اداره تخت جمشید، پاسارگاد، سعدیه و حافظیه و بعلاوه معافیت های مالیاتی هتل ها و اصلاح تعرفه گاز هتل ها و امکان دریافت هزینه اقامت در هتل ها از گردشگران خارجی مورد بحث و گفتگو نهاده شد.

استاندار فارس در این ملاقات با اشاره به سخنان رهبر معظم انقلاب در سفر سال 1387 به استان گفت: پتانسیل بی نظیری استان فارس در زمینه گردشگری، صنایع دستی و آثار باستانی دارد.

محمد هادی ایمانیه با بیان اینکه محروم ترین شهرستان فارس نیز دارای ظرفیت گردشگری است، تاکید نمود: حرم مطهر شاهچراغ (ع) به عنوان سومین حرم اهل بیت (ع) همچون نگینی در استان فارس می درخشد.

استاندار فارس رتبه استان در گردشگری سلامت را جز سه رتبه برتر کشور اظهار داشت و افزود: بیماران از کشورهای مختلف مخصوصا کشورهای حاشیه خلیج فارس و از استانهای دیگر کشور برای درمان به شهر شیراز سفر می نمایند و این فرصت مغتنمی برای گردشگری سلامت است.

استاندار فارس با اشاره به ساخت همراه سرا در کنار 12 بیمارستان برای اولین بار در کشور گفت: فضای همراه سراها برای استراحت همراهان بیماران احداث شده که در حال پیگیری برای تکمیل و توسعه این طرح هستیم تا در راستای گردشگری سلامت گامهای موثری برداشته گردد.

وی با بیان اینکه ظرفیت چهارگانه گردشگری زیارتی، طبیعی، تاریخی و سلامت بالقوه در استان فارس در حد وفور وجود دارد اما بالفعل محقق نشده است، خواهان یاری وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی برای تحقق جایگاه شایسته فارس در این عرصه شد.

ایمانیه تاکید نمود: در هیچ نقطه دنیا شعرای نامدار نظیر حافظ و سعدی در یک شهر جمع نشده است.

استاندار فارس احداث پروژه های گردشگری در استان و تاثیر آن را مورد اشاره قرار داد و گفت: بخش خصوصی آماده همکاری در عرصه گردشگری است اما واگذاری تسهیلات به وسیله وزارت میراث فرهنگی می تواند این راه را تسهیل کند.

وی با با بیان اینکه به شکل جدی، حامی گردشگری استان فارس خواهیم بود، از توجه ویژه به این بخش اطلاع داد و اظهار کرد: سهم مناسبی از صندوق پیشرفت و آبادانی استان فارس برای بخش گردشگری، میراث فرهنگی و صنایع دستی اختصاص خواهد یافت.

استاندار فارس ضمن اشاره به برگزاری جام دنیای در کشور قطر، مسابقات را فرصتی مناسب برای صنعت گردشگری و صنایع دستی دانست و گفت: با رایزنی های اجرا شده، غرفه عرضه صنایع دستی استان فارس در شهر دوحه ایجاد خواهد شد و از ظرفیت گردشگری استان نیز تماشاگران در طول این رقابت ها با شرایط عالی بهره مند خواهند شد.

ایمانیه پیشنهاد داد تا برنامه ای اختصاصی برای معرفی جاذبه های گردشگری استانها در صداوسیما تخصیص داده گردد، چرا که باعث افزایش گردشگران خارجی و داخلی خواهد شد.

استاندار فارس ضمن اشاره به تاثیرات قطار سریع السیر از شیراز به مشهد تاکید نمود: راه اندازی این خط کار بسیار ارزشمندی است، چراکه هر سه حرم مطهر شاهچراغ (ع)، حرم حضرت معصومه (ع) و حرم امام رضا (ع) را مشمول خواهد شد و گردشگری زیارتی نیز رونق خواهد گرفت. بنابراین در این زمینه وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی می توانند تسهیل نماینده باشد.

منبع: همگردی
انتشار: 5 تیر 1401 بروزرسانی: 5 تیر 1401 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 2229

به "آنالیز هیات امنایی شدن اداره چهار اثر تاریخی فرهنگی شاخص استان فارس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "آنالیز هیات امنایی شدن اداره چهار اثر تاریخی فرهنگی شاخص استان فارس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید