40 نکته راهنمای خرید کیک و کلوچه آماده ، تا چند روز تازه می مونن؟

به گزارش دیتاپد، خریدن کیک و کلوچه کارخانه ای با آن طعم و مزه ای که باب میل تون باشه همواره کار آسونی نیست. احتمالا بارها پیش اومده که برای خرید چند قلم خواربار وارد سوپرمارکت شدید و آخرش با یکی دو بسته کیک یا کلوچه برگشتید. بسته های رنگارنگ و تنوع زیادشون همواره وسوسه کننده ست. اما واقعیت اینه که همه این محصولات مثل هم نیستن. برخی ها واقعا تازه و خوش طعم هستن و حسابی می چسبن؛ ولی برخی های دیگه خشک، بی مزه یا پر از مواد افزودنی بی کیفیتن. اگه همین طوری و بدون دقت چیزی بردارید، احتمالا بعد از باز کردن بسته پشیمون می شید. ولی با کمی دقت می تونید مطمئن بشید چیزی که انتخاب کردید هم خوشمزه ست، هم به صرفه و هم برای شرایط شما مناسبه. با این مقاله از در همراه ما باشید تا راهنمای خرید کیک و کلوچه و نکات مهم در این زمینه رو با شما به اشتراک بذاریم.

40 نکته راهنمای خرید کیک و کلوچه آماده ، تا چند روز تازه می مونن؟

چرا باید موقع خرید کیک و کلوچه آماده دقت کنیم؟

اگه موقع خرید انواع کیک و کلوچه در بازار دقت نکنید، ممکنه بعد از باز کردن بسته متوجه بشید یه محصول خشک و بی مزه رو انتخاب کردید؛ یا کیکی خریدید که پر از مواد افزودنی بوده و طعم مصنوعی داشته. دلیلش اینه که تنوع این محصولات زیاده و ظاهرشون همواره گول زننده ست. شما اگه یاد بگیرید چه نکاتی رو توی بسته بندی، مواد اولیه و تاریخ انقضا چک کنید، دیگه لازم نیست با آزمون و خطا وقت و پول تون رو هدر بدید.

در صورت تمایل، برای خرید انواع می تونید به روش های و اینترنتی به فروشگاه های مراجعه کنید.

انواع کیک آماده و نکاتی برای خرید

کلوچه و کیک های آماده انواع گوناگونی دارن؛ از کیک های ساده و مخصوص صبحانه گرفته تا کیک های کرم دار یا لایه ای. هرکدوم ویژگی ها، ماندگاری و طعم متفاوتی دارن. در ادامه، برخی از رایج ترین انواع کیک آماده رو به شما معرفی می کنیم:

کیک های اسفنجی بسته بندی شده

این مدل کیک ها جزو سبک ترین و پرطرفدارترین گزینه های سوپرمارکتی هستن. بافت شون نرم و پفکیه و معمولا برای صبحانه یا عصرونه خیلی می چسبن. برخی وقت ها هم با خامه یا مارمالاد لایه گذاری می شن که ظاهر و طعم مجذوب کننده تری پیدا می کنن.

ویژگی مثبت: حجم زیاد با بافت سبک و نرم که هم بچه ها دوست دارن و هم برای پذیرایی دم دستی مناسبه.

نکات خرید: تاریخ فراوری خیلی مهمه، چون این کیک ها زود خشک می شن. اگه داخلش خامه یا مارمالاد داره، حتما بخش شرایط نگهداری روی بسته رو بخونید تا مطمئن بشید قابل نگهداری در محیط یا یخچاله.

نگهداری: کیک ساده رو می تونید 2 تا 3 روز در دمای محیط نگه دارید؛ ولی کیک خامه دار (حتی اگه یه لایه نازک خامه داشته باشه) حتما باید توی یخچال بمونه.

کیک های کره ای یا پاند کیک

این نوع کیک ها بافتی سنگین تر، مرطوب تر و طعم کره ای دارن. برای میان وعده یا بردن توی سفر خیلی انتخاب خوبی هستن چون دیرتر خشک می شن.

ویژگی مثبت: نسبت به کیک های اسفنجی ماندگاری بیشتری دارن و معمولا دیرتر بیات می شن.

نکات خرید: بافت این نوع کیک آماده باید مرطوب باشه، اما نه چرب و روغنی. روی بسته حتما ترکیبات رو نگاه کنید؛ استفاده از کره طبیعی کیفیت محصول رو بالاتر می بره.

نگهداری: این مدل کیک آماده معمولا تا یک هفته در ظرف دربسته و در دمای محیط سالم می مونه.

کیک کاکائویی یا شکلاتی

شاید بشه گفت محبوب ترین گزینه قفسه های سوپرمارکت همین کیک های کاکائویی هستن. طعم شون برای بچه ها خیلی مجذوب کنندهه و برای میان وعده شیرین بزرگ ترها هم مناسبه.

ویژگی مثبت: این انواع کیک آماده، طعم قوی و شکلاتی دارن که خیلی ها دنبالش هستن. خرید کیک و کلوچه شکلاتی به راحتی جلوی هوس شیرینی رو می گیره.

نکات خرید: حتما لیست مواد اولیه رو بخونید؛ وجود پودر کاکائوی طبیعی یا شکلات واقعی کیفیت رو بالاتر می بره. طعم تلخ یا بوی موندگی نشونه کیفیت پایین یا منقضی شدن تاریخ مصرفه.

نگهداری: کیک کاکائویی یا شکلاتی در ظرف دربسته و دور از رطوبت، چند روز کیفیتش رو حفظ می کنه.

کیک میوه ای یا مغزدار

این کیک ها داخل شون تکه های میوه خشک یا مغزیجاتی مثل گردو و بادوم دارن؛ همین باعث می شه هم خوش طعم تر باشن و هم ارزش غذایی بیشتری داشته باشن.

ویژگی مثبت: ترکیب فیبر و ویتامین های میوه خشک یا مغزیجات باعث می شه در مقایسه با انواع دیگه به عنوان گزینه سالم تری شناخته بشن.

نکات خرید: به بسته بندی خیلی دقت کنید؛ چون وجود میوه یا مغزیجات باعث می شه زودتر فاسد بشن. برترین کار اینه که تازه ترین تاریخ فراوری رو بردارید.

نگهداری: کیک میوه ای یا مغزدار در دمای محیط و داخل ظرف دربسته چند روز دوام داره؛ ولی اگه مقدار مغزیجات یا میوه زیاد باشه، بهتره در یخچال نگهداری بشه.

انواع کلوچه و کوکی های آماده

قبل از خرید کیک و کلوچه آماده لازمه توجه داشته باشید، تنوع چشمگیری از انواع کلوچه و کوکی رو می تونید توی قفسه سوپرمارکت ها پیدا کنید؛ از مدل های ساده و صبحانه ای گرفته تا کوکی های پر از شکلات یا مغزیجات با بافت ها و طعم های متفاوت. در ادامه، برخی از رایج ترین انواع کلوچه و کوکی آماده رو به شما معرفی می کنیم:

کلوچه های کره ای یا ساده

این مدل ها همون کلوچه های کلاسیک، سنتی و پرطرفدارن که معمولا با آرد، شکر و مقدار زیادی کره یا روغن تهیه می شن. بافت شون نرم یا کمی ترد هست و برای همراهی با چای و قهوه خیلی انتخاب خوبی به حساب میان.

ویژگی مثبت: کلوچه های کره ای یا ساده دارای طعم کره ای دلچسب و موندگاری مناسب هستن.

نکات خرید: به رنگ و بوی کلوچه دقت کنید؛ نباید بوی موندگی یا طعم روغن سوخته بده. تاریخ فراوری و بسته بندی سالم هم خیلی مهمه.

نگهداری: این نوع کلوچه کلاسیک داخل ظرف دربسته و در دمای محیط تا چند روز کیفیت خودش رو حفظ می کنه.

کلوچه مغزدار

داخل کلوچه های مغزدار پر از موادی مثل گردو، بادوم یا پسته ست. برخی وقت ها هم از طریق ترکیب این مغزیجات با کشمش یا خرما پر شدن. به خاطر وجود همین مواد، این کلوچه به مراتب سیرکننده تر از انواع دیگه هستن و ارزش غذایی بالاتری هم دارن.

ویژگی مثبت: کلوچه های مغزدار در مقایسه با کلوچه های ساده حاوی پروتئین و انرژی بیشتری هستن.

نکات خرید: بسته بندی محصول باید کاملا سالم باشه و هیچ نوع نشت یا چربی روی پلاستیک دیده نشه. مغز این نوع کلوچه خیلی سریع بوی کهنگی می گیره؛ پس لازمه برترین و نزدیک ترین تاریخ فراوری رو انتخاب کنید.

نگهداری: بهتره این مدل کلوچه رو داخل یخچال یا در مکان خنک نگه دارید تا ترکیبات موجود در مغز کلوچه دیرتر فاسد بشن.

کلوچه شکلاتی

این دسته شامل کلوچه هایی می شه که یا داخل شون تکه های شکلات دارن یا رویه شون کاکائویی و شکلاتیه. بچه ها معمولا عاشق کلوچه های شکلاتی هستن و برای میان وعده شیرین هم خیلی به دردتون می خوره.

ویژگی مثبت: کلوچه شکلاتی، طعم مجذوب کننده و پرطرفداری داره و مخصوصا نظر بچه ها و نوجوانان رو به خودش جلب می کنه.

نکات خرید: به ترکیب مواد دقت کنید؛ وجود شکلات واقعی یا پودر کاکائوی مرغوب کیفیت رو بالاتر می بره. وجود هرگونه لکه یا سفیدک روی شکلات نشونه موندگی یا نگهداری نامناسبه.

نگهداری: کلوچه شکلاتی داخل ظرف دربسته و دور از رطوبت و گرما تا چند روز تازه می مونه.

کلوچه جو و سبوس دار

این نوع کلوچه بیشتر به عنوان گزینه سلامت محور شناخته می شه. در ترکیبات این نوع کلوچه معمولا جو دوسر، سبوس یا حتی میوه های خشک مثل کشمش وجود داره. کلوچه جو و سبوس دار فیبر بیشتری داره و برای افرادی که دنبال میان وعده سبک تر یا رژیمی هستن، گزینه خوبیه.

ویژگی مثبت: کلوچه جو و سبوس دار حاوی فیبر بیشتری است و حس سیری طولانی تری ایجاد می کنه.

نکات خرید: برچسب ارزش غذایی روی بسته رو نگاه کنید تا مطمئن بشید قند یا چربی اضافه بیش از حد نداشته باشه.

نگهداری: کلوچه جو و سبوس دار داخل ظرف دربسته و در محیط خشک، چند روز دوام میاره.

کلوچه ساندویچی یا کرم دار

این کلوچه ها معمولا از دو لایه تشکیل می شن که وسط شون کرم یا مارمالاد قرار گرفته. ظاهرشون مجذوب کنندهه و برای پذیرایی یا هدیه دادن هم انتخاب بدی نیستن.

ویژگی مثبت: کلوچه ساندویچی یا کرم دار دارای تنوع طعم بیشتر و ظاهر شکیل تری هست.

نکات خرید: کرم وسط کلوچه نباید خیلی شل یا خیلی چرب باشه. بسته بندی باید محکم باشه تا کرم داخلش خراب نباشه یا نشتی نده. تاریخ انقضا در این مدل اهمیت دوچندان داره.

نگهداری: کلوچه ساندویچی یا کرم دار رو بهتره توی یخچال یا محیط خنک نگه دارید تا کرم وسط کیفیتش رو از دست نده.

اشتباهات رایج در خرید کیک و کلوچه آماده

گاهی اوقات موقع خرید کیک و کلوچه ممکنه عجله داشته باشید؛ همین موضوع باعث می شه چند تا اشتباه تکراری بکنید که نتایج ناخوشایندی رو در پی داره. رایج ترین اشتباهات در خرید کیک و کلوچه آماده از این قرارن:

فقط نگاه کردن به ظاهر بسته یا عکس روی جلد

طراحی های رنگارنگ و عکس های وسوسه کننده روی بسته بندی محصولات همواره مجذوب کننده هستن؛ اما واقعیت محصول ممکنه با عکس روی جلد خیلی فرق داشته باشه. بنابراین، ظاهر نباید تنها معیار انتخاب کیک و کلوچه باشه.

نادیده گرفتن تاریخ انقضا

توجه نکردن به تاریخ فراوری و تاریخ انقضا از شایع ترین اشتباهاته. کیک و کلوچه های آماده، موندگاری محدودی دارن و اگه تاریخ فراوری یا انقضاشون گذشته باشه، هم طعم شون افت می کنه و هم ممکنه برای سلامت شما مشکل آفرین باشن.

خرید در حجم بالا برای مصرف طولانی

خیلی ها وسوسه می شن چند بسته اضافه بخرن تا همواره کیک و کلوچه دلخواه شون در دسترس باشه. اما اگه شرایط نگهداری مناسب (مثل محیط خنک یا یخچال) نداشته باشید، کیک و کلوچه محبوب تون خشک یا فاسد می شه و در نهایت مجبور می شید دور بریزید.

غافل شدن از ترکیبات و مواد آلرژی زا

برخی کلوچه ها یا کیک ها از انواع مغزدار هستن یا در ترکیبات شون شیر یا گلوتن وجود داره. اگه فردی در خانواده به یکی از این مواد حساسیت داشته باشه و شما به لیست ترکیبات دقت نکنید، ممکنه براتون دردسرساز بشه. پس همواره و در هر شرایطی لیست ترکیبات رو به دقت مطالعه کنید.

صبح ها کیک و کلوچه ها تازه ترن!

موقع خرید کیک و کلوچه از سوپرمارکت، حتما به زمان ورود محصولات توجه کنید. بیشتر کیک ها و کلوچه ها صبح یا اوایل روز به صورت تازه توزیع می شن و به قفسه ها می رسن؛ پس اگه دنبال محصول تازه و نرم هستید، برترین کار اینه که صبح یا نزدیک به زمان باز شدن فروشگاه اقدام کنید.

خرید در این ساعت ها شانس شما رو برای برداشتن کیک یا کلوچه ای با بافت بهتر، طعم دلچسب تر و ظاهر سالم تر بالا می بره و جلوی انتخاب محصولی که چند ساعت یا حتی یک روزه مونده و خشک یا بیات شده رو می گیره.

بسته بندی؛ دوست یا دشمن کیفیت کیک و کلوچه؟

بسته بندی کیک و کلوچه آماده خیلی مهمه. بسته های تکی با بسته بندی قرص و محکم معمولا تازه تر و مقاوم ترن و کمتر در معرض هوا و رطوبت قرار می گیرن. بسته های بزرگ تر ممکنه مالی تر باشن، اما بعد از باز شدن باید راهی برای بستن دوباره داشته باشید تا کیفیت محصول حفظ بشه. پس موقع خرید به شکل بسته بندی و سلامت پلاستیک یا مقوا دقت کنید؛ چون همین نکته ساده روی تازگی و بافت کیک یا کلوچه تاثیر مستقیم داره.

ارزش غذایی کیک و کلوچه؛ چیزی که روی بسته بندی نوشته شده واقعا مهمه

ممکنه با خودتون فکر کنید همه کیک ها و کلوچه ها مثل هم هستن؛ اما واقعیت اینه که مقدار شکر، چربی، کالری و فیبر هر محصولی با نمونه های مشابه فرق داره. اگه دنبال گزینه ای سبک تر یا نزدیک تر به رژیم خودتون هستید، حتما قبل از خرید محصول نگاهی به برچسب ارزش غذایی بندازید. اینطوری هم گزینه بهتری رو انتخاب می کنید، هم با خیال راحت تر کیک و کلوچه محبوب تون رو می خورید و بعدش هم پشیمون نمی شید.

فریز کردن کیک و کلوچه آماده؛ بله یا خیر؟!

بسیاری از افراد نمی دونن برخی کیک ها و حتی برخی کوکی ها رو می شه فریز کرد تا برای مدت بیشتری تازه بمونن. کیک های ساده و پاندکیک ها معمولا بعد از یخ زدایی همچنان کیفیت خوبی دارن و بافت شون خراب نمی شه. اما کیک های خامه ای، میوه ای یا مغزدار معمولا توی فریزر طعم و بافت شون رو از دست می دن. پس قبل از اینکه کیک ها رو داخل فریزر بذارید، ببینید جنس و نوع شون چی هست تا خرید و نگهداری بهینه رو تجربه کنید.

تاثیر فصل و دما روی انتخاب و خرید کیک و کلوچه

تابستون و هوای گرم دشمن کیک ها و کلوچه های کرم دار و شکلاتیه. در این فصل ها بهتره سراغ مدل هایی برید که ساده تر هستن، بسته بندی مقاوم تری دارن یا محصولات ماندگارتری به حساب میان. زمستون اما این مشکل کمتره و می تونید راحت تر انواع مختلف رو انتخاب کنید. دقت به فصل و دما باعث می شه هم کیفیت محصول حفظ بشه و هم تجربه خوردن شیرینی براتون لذت بخش باشه.

خرید به صرفه یا هوشمند کیک و کلوچه؟

گاهی اوقات بسته های بزرگ تر ارزون تر به نظر میان و وسوسه کننده هستن؛ ولی اگه نمی تونید به موقع مصرف کنید، در نهایت نصفش ممکنه خشک یا فاسد بشه و دور ریخته بشه. پس همواره قبل از خرید کیک و کلوچه، مقدار مصرف واقعی تون رو در نظر بگیرید و محصولی انتخاب کنید که هم تازه بمونه هم به صرفه باشه.

در مجموع موقع خرید کیک و کلوچه به چه نکاتی دقت کنیم؟

  • همواره تاریخ فراوری و انقضا رو چک کنید تا کیک یا کلوچه تازه بردارید.
  • به ظاهر بسته بندی دقت کنید؛ هیچ ترک، پارگی یا نشتی روی پلاستیک یا مقوا نباید باشه.
  • نوع بسته بندی رو در نظر بگیرید؛ بسته های تکی معمولا تازه ترن.
  • مواد اولیه رو بخونید؛ هر چی مقدار مواد افزودنی، رنگ یا اسانس مصنوعی کمتر باشه، کیفیت محصول بهتره.
  • برای کیک های خامه ای یا کرم دار، حتما به شرایط نگهداری روی بسته توجه کنید و محصول رو داخل یخچال بذارید.
  • وزن و مقدار محصول رو با نیازتون بسنجید تا بیش از حد خرید نکنید.
  • قبل از خرید به مقدار شکر، چربی و کالری نگاه کنید تا مطابق رژیم یا ترجیحات شما باشه.
  • محصولات حاوی مغزیجات یا میوه، سریع تر فاسد می شن؛ پس تازه ترین تاریخ فراوری رو انتخاب کنید.
  • اگه محصولی شکلاتی یا کرم دار هست، در هوای گرم مراقب باشید که ذوب یا نرم نشده باشه.
  • برای میان وعده مدرسه یا محل کار، بسته های تک نفره برترین انتخابن چون تازه تر می مونن و راحت حمل می شن.
  • خرید صبحگاهی شانس شما رو برای خرید کیک و کلوچه تازه بالا می بره.
  • اگه قصد فریز کردن دارید، کیک های ساده و پاندکیک بهتر جواب می دن؛ کیک های خامه ای یا میوه ای معمولا کیفیت شون پایین میاد.
  • موقع خرید کیک و کلوچه حواس تون به ترکیبات حساسیت زا باشه تا کسی اذیت نشه.
  • موقع خرید در صورت امکان حتما رنگ، بو و بافت محصول رو آنالیز کنید تا کهنه و خشک یا فاسد نباشه.

سوالات متداول در راهنمای خرید کیک و کلوچه

کیک و کلوچه آماده تا چند روز تازه می مونن؟

بستگی به نوع شون داره. کیک های ساده و اسفنجی معمولا 2 تا 3 روز در دمای محیط تازه می مونن. کیک های کرم دار و خامه ای باید توی یخچال نگه داشته بشن و معمولا 2 تا 3 روز کیفیت خوبی دارن. کیک های پاند و کره ای تا یک هفته ماندگاری دارن. کلوچه های بسته بندی شده و خشک هم چند روز تا یک هفته در محیط مناسب تازه می مونن.

آیا می تونیم کیک یا کلوچه رو فریز کنیم؟

بله، ولی نه همه انواع رو؛ کیک های ساده و پاندکیک معمولا بعد از یخ زدایی کیفیت خوبی دارن. کیک های خامه ای، میوه ای یا مغزدار معمولا داخل فریزر بافت و طعم شون رو از دست می دن.

به چه نکاتی روی بسته بندی باید دقت کنیم؟

سلامت بسته بندی، تاریخ فراوری و انقضا، نوع بسته بندی (تکی یا چندتایی)، ترکیبات و مواد حساسیت زا و شرایط نگهداری رو حتما چک کنید.

چه کیک یا کلوچه ای برای هدیه دادن مناسب تره؟

کیک های کره ای یا پاندکیک و کلوچه های بسته بندی شده، مخصوصا نوع تک نفره یا ساندویچی، برای هدیه گزینه خوبیه چون موندگاری بیشتری دارن و راحت تر جابه جا می شن.

چطور بفهمیم کیفیت شکلات یا کرم داخل کیک خوبه؟

رنگ و بو مهمه؛ شکلات نباید سفیدک زده یا بو گرفته باشه. کرم هم نباید خیلی شل یا روغنی باشه. تاریخ فراوری تازه و بسته بندی سالم هم تضمین کننده کیفیته.

کیک مقرون به صرفه قیمت بخریم؟

انتخاب با شماست! ولی یادتون باشه که معمولا مقرون به صرفه تر بودن به معنی استفاده از مواد افزودنی بیشتر یا تازگی کمتره. موقع خرید کیک بسته بندی مقرون به صرفه همواره تاریخ فراوری و سلامت بسته بندی رو چک کنید تا کیفیت و طعم خراب نشده باشن.

منبع: افق کوروش
انتشار: 20 شهریور 1404 بروزرسانی: 20 شهریور 1404 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 2598

به "40 نکته راهنمای خرید کیک و کلوچه آماده ، تا چند روز تازه می مونن؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "40 نکته راهنمای خرید کیک و کلوچه آماده ، تا چند روز تازه می مونن؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید