نگرانی رسانه های جهان از حوادث بعد از انتخابات آمریکا
به گزارش دیتاپد، با افزایش احتمال پیروزی جو بایدن در انتخابات رئیس جمهوری آمریکا، حالا دیگر بسیاری از رسانه های جهان نگران واکنش های بعد از انتخابات هستند. رقابت میان این دو رقیب و نتیجه ای که به باور برخی از این رسانه ها، تاریخی ترین انتخابات آمریکا را رقم می زند، موضوعی است که بیشتر روزنامه های جهان به سادگی از کنار آن عبور نکرده اند.
به گزارش خبرنگاران، آلبرت کوچویی، گوینده پیشکسوت رادیو هر روز با مرور تیترها و سرفصل های رسانه های دنیا، مهمترین اخبار دنیا را روایت می کند. مهمترین اخباری که امروز کوچویی به آنها پرداخته است، انتخابات ریاست جمهوری آمریکا و رقابت میان بایدن و ترامپ است.
روایت آلبرت کوچویی از اخبار مهم رسانه های دنیا در روز شنبه (17 آبان ماه) به شرح زیر است:
نگاه روزنامه های آمریکا همچنان به انتخابات آمریکا است.
لس آنجلس تایمز نوشته است: بایدن در پنسیلوانیا و جورجیا پیش افتاد.
یو اس ای تودی: بایدن، در آستانه پیروزی در رقابت های انتخابات رئیس جمهوری.
وال ستریت جورنال: بایدن، در رقابت پیش تاخته است.
واشنگتن تایمز: در رقابتی تنگاتنگ، بایدن پیروز رقابت است.
نیویورک تایمز آورده است: آرای الکترال، بایدن را برتر ساخت. این روزنامه نوشته است: این است آمریکا؛ چهار سال گذشته اعتقاد مرا از بین برد، اما اکنون آماده جنگیدن برای آینده هستم. با این همه، بسکمک در آمریکا نومیدند. ترامپ، هفتاد میلیون رای آورد و این حادثه ای نامبارک است.
به راستی رای دهندگان چه گفتند؟ آنها همیشه دانا نیستند، اما گاهی حرف هایی پراهمیت برای گفتن دارند.
از سوی دیگر یو اس ای تودی نوشته است: با کاهش بخت ترامپ برای پیروزی در انتخابات، تنش در حزب جمهوری خواه، بالا گرفته است. حزب جمهوری خواه می گوید، حمله های بی اساس انتخاباتی ترامپ، خطرناک است. به گمان هیات سردبیری یو اس ای تودی وقت آن رسیده است که کهنه کارهای حزب جمهوری خواه برای کشاندن آمریکا به خط نخست در دنیا، همت کنند.
همچنین گاردین، روزنامه انگلیسی درباره تفاوت آرای اعلام شده، نوشته است: هر رسانه ای، بسته به احتمالات آرای خوانده نشده، عددی را اعلام می کند. ان بی سی، فاکس نیوز، آسوشیتد پرس و هریک هیات بررسی کننده احتمالات آرا را دارند و همین، تفاوت اعداد و ارقام آرا را نشان می دهد.
بیلد، روزنامه آلمانی نوشته است: آلمان می گوید اکنون زمانی است که ترامپ باید آرام و خونسرد باشد. انگلیس در این میان در برابر حمله های بی اساس ترامپ، سکوت کرده است. وزیر خارجه آلمان می گوید، اکنون زمانی است که رئیس جمهوری آمریکا، دست از شعله ور کردن آتش بردارد. اکنون شرایط پرتنشی است. به نظر می آید آلمان به عنوان قدرت نخست رهبری اروپا از نظریه های بایدن، در بازگرداندن آمریکا به عرصه دنیای، پشتیبانی می کند.
ایندیپندنت، روزنامه انگلیسی نیز نوشته است: وقت آن رسیده است که انگلیس در برابر کسانی که در آمریکا لطمه به دموکراسی می زنند، بایستد بدون آنکه توجه به شخص خاصی داشته باشد.
از حاشیه خبرها:
نیویورک تایمز: افشانه ای برای بینی. اسپری که مانع ایجاد عفونت ویروس کووید در راسوها می شود. این را دانشمندان دانشگاه کلمبیا، کشف کرده اند. این اسپری مانع عفونت در بینی و ریه های این حیوان می شود. دارویی ارزان و در دسترس است.
همچنین پژوهش تازه نشان می دهد که بچه ها پادتن یا آنتی بادی ضعیف تری تولید می کنند. دانشمندان می گویند: بدن بچه ها عفونت کرونا را سریع تر از بزرگسالان درمان می کند. این می تواند به پژوهش دانشمندان کمک کند که چطور بچه ها بیمار نمی شوند. گفته می شود بچه ها پیش از آن که ویروس کووید 19 امکان تاخت و تاز داشته باشد، آن را از بین می برند.
منبع: خبرگزاری ایسنا