ماجرای الهام بخش افرادی که به خاطر محیط زیست جنگیدند

به گزارش دیتاپد، خبرنگاران: مسائل محیط زیستی هر روز بیشتر و بیشتر می شوند، جنگل های برزیل می سوزند، یخچال های قطب جنوب ذوب می شوند و اقیانوس ها پر از پلاستیک می شوند. اما برخی افراد نمی توانند این چیز ها را تحمل کنند و سعی می کنند به سیاره مان کمک کنند. آن ها کارخانه هایی می سازند که کربن دی اکسید را از هوا بکشد و به اختراع راه های جدید برای دستیابی به انرژی پاک کمک می کنند. همه ما می توانیم به این افراد بپیوندیم حتی با کار های ساده ای مثل تفکیک زباله هایمان یا تمیز کردن محله خودمان. در این مطلب خبر های محیط زیستی خوبی خواهید شنید، ماجرا های الهام بخش از کسانی که در مبارزه به خاطر محیط زیست پیروز شدند.

ماجرای الهام بخش افرادی که به خاطر محیط زیست جنگیدند

کامیون های مک دونالد با روغن های استفاده شده رستوران ها کار می کنند

از سال 2007، مک دونالد با به کار گیری روغن استفاده شده در آشپزخانه های خودسوخت زیستی تولید می کند. بعد از جمع آوری روغن از رستوران ها، آن را تصفیه کرده و به مکان های مخصوص باریافت می فرستند. سپس این سوخت در 42درصد از اتومبیل های این شرکت استفاده می شود. چند شرکت اروپایی هم از آن برای حمل و نقل خود استفاده می کنند.

در توکیو، جزایری از جنس زباله ساخته شده اند

ساکنان توکیو به تفکیک زباله اهمیت زیادی می دهند: راهنمای زباله آن ها 24 صفحه است! بیشتر زباله های ژاپن سوزانده می شود و دود آن قبل از ورود به جو کاملا تصفیه می شود. خاکستر زباله های سوخته هم برای تولید آسفالت و بتن استفاده می شود. زباله هایی که سوزانده نمی شوند به قطعات کوچک تقسیم شده و در لایه های بسیار ضخیم قرار داده می شوند و از آن ها برای ساخت جزایر میان خلیج توکیو استفاده می شود.

در پورتلند، بعضی لوله های آب معمولی با لوله های توربین داری جایگزین شده اند که برق تولید می کنند

بنیانگذاران استارت آپ LucidEnergy در پورتلند، در ایالت اورگان روش جدیدی برای دستیابی به انرژی پاک دارند. آن ها توربین های مدور داخل لوله های آب بزرگ قرار داده اند. توربین ها با حرکت آب می چرخند و برق تولید می کنند. پیش بینی می شود تا 20 سال آینده، این لوله ها به ارزش 2میلیون دلار انرژی تولید کنند.

در 80درصد سرویس های بهداشتی هنگ کنگ، از آب دریا استفاده می شود

در هنگ کنگ منابع کافی آب شیرین وجود ندارد به همین دلیل در 150 سال گذشته، از منابع آب استان های همجوار استفاده شده است. برای حل این مشکل، مسئولین هنگ کنگ یک سیستم فاضلاب جداگانه ساختند که فقط از آب دریا استفاده می کند. این کار مقدار زیادی از آب شیرین را ذخیره می کند و فاضلاب شور هم برای حیات دریایی کمتر ضرر دارد.

در اندونزی، می توانید به جای بلیت اتوبوس زباله بدهید

شهروندان سوروبویو در اندونزی می توانند به جای بلیت اتوبوس، زباله پلاستیکی بدهند و آن را با خود به مکان های مخصوص بازیافت در ایستگاه های اتوبوس ببرند. این کار فرآیند تفکیک زباله را راحت تر می کند و تعداد وسایل نقلیه شخصی را در خیابان های شهر کاهش می دهد.

در سوئیس، کارخانه ای وجود دارد که کربن دی اکسید را از هوا می مکد

در نزدیکی زوریخ کارخانه ای وجود دارد که فیلتر های خاصی برای مکش کربن دی اکسید از اتمسفر دارد. این گاز بعدا برای پرورش گیاهان، تولید نوشابه و ... استفاده می شود. این کارخانه قصد دارد هر سال 900 تن کربن دی اکسید از هوا جمع کند.

سوئد بزرگترین صادرکننده چوب است، اما هر سال درختان بیشتری در آن رشد می کنند

جنگل ها بیش از نیمی از مساحت سوئد را تشکیل می دهند و وقتی یک درخت قطع می شود، سه درخت جدید به جای آن کاشته می شود. علیرغم اینکه جنگل زدایی عظیمی در این کشور وجود دارد، تعداد جنگل های سوئد در 100 سال اخیر دو برابر شده و همچنان در حال افزایش است.

بسته بندی خوراکی

حلقه های پلاستیکی که برای کنار هم قرار دادن قوطی های نوشیدنی استفاده می شود، یکی از بزرگترین مسائل موجودات دریایی هستند: آن ها به پرندگان اجازه پرواز نمی دهند، فُک ها را خفه می کند و به لاک لاکپشت های دریایی آسیب می زنند. یک استارت آپ شروع به ساخت این حلقه ها از مواد 100درصد تجزیه پذیر کرده که ماهی ها و سایر حیوانات می توانند آن ها را بخورند.

در مسکو، می توانید در ازای زباله، بلیت موزه یا سینما بگیرید

پروژه هنر برای محیط زیست مردم مسکو را تشویق به مبادله زباله هایشان با بلیت سینما، تئاتر، موزه یا کنسرت می کند. مردم باید حداقل یک کیلوگرم آلومینیوم و 2 کیلوگرم کاغذ، شیشه، یا پلاستیک برای بازیافت بدهند. این زباله ها در 10 جای مختلف بازیافت می شوند.

بعد از اینکه داوطلبان 5هزار تن زباله را از ساحل ورسووا در هند جمع کردند، لاکپشت ها برای اولین بار در 20 سال گذشته برای تخمگذاری به آن بازگشتند.

افروز شاه، وکیل اهل بمبئی، الهام بخش هزاران نفر از مردم محلی شد تا با هم ساحل ورسووا را پاکسازی کنند که زیر هزاران تن زباله دفن شده بود. 86 هفته طول کشید تا داوطلبان که هم از محله های فقیرنشین و هم از ستاره های بالیوود بودند، ساحل را پاکسازی کنند. اتحادیه اروپا به افروزشاه لقب قهرمان زمین را داد. بعد از تمیز شدن ساحل، 80 لاکپشت دریایی دیده شدند که بیش از 2 دهه بود به این منطقه نیامده بودند.

منبع: brightside

منبع: برترین ها
انتشار: 24 مهر 1398 بروزرسانی: 6 مهر 1399 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 377

به "ماجرای الهام بخش افرادی که به خاطر محیط زیست جنگیدند" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "ماجرای الهام بخش افرادی که به خاطر محیط زیست جنگیدند"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید