معرفی قرص های چاقی و موثر در اضافه وزن
به گزارش دیتاپد، بهترین روش برای چاق شدن داشتن تغذیه مناسب و ورزش است. در کنار این ها بعضی قرص های چاقی هم وجود دارند. قرص اکساندرولون و قرص سیپروهپتادین بعضی از انواع قرص چاقی می باشند.
خبرنگاران | سرویس سلامت - همانطور که خیلی افراد به دنبال کسب روش هایی برای لاغر شدن هستند عده ای هم به امید اضافه وزن راه های مختلفی را تجربه نموده اند. در قدیم اگر برای برطرف لاغری به سراغ عطاری ها می رفتید لیستی از داروهای گیاهی را با عنوان گیاهان چاق نماینده در اختیار شما می گذاشتند اما امروزه این لیست فراتر رفته و شامل انواع قرص چاقی با اسامی مختلف هم شده است. اگرچه قرص های افزایش اشتها تا حدودی می توانند باعث اضافه وزن افراد لاغر شوند اما بهتر است که این داروها زیر نظر پزشک مصرف شوند زیرا هرکدام می توانند عوارض خاص خود را داشته باشند. در ادامه قصد داریم به معرفی بعضی از قرص های چاقی بپردازیم و با عوارض احتمالی هرکدام آشنا شویم.
تاثیر قرص های چاقی در افزایش وزن
به طور کلی می توان گفت تنها راه کنترل وزن فعالیت های فیزیکی، ورزش و تغذیه مناسب است. قرص های افزایش اشتها تنها محرکی هستند که به این فرایند یاری خواهند کرد. در این میان داروهای دیگری هم هستند که حاوی ترکیبات مفیدی نبوده و با ادعای چاقی سریع روانه بازار شده اند. گفتنی است که مصرف این داروها ممکن است عوارض جدی زیادی برای فرد مصرف نماینده به دنبال داشته باشد. این عوارض شامل موارد متعددی مانند عوارض قلبی، گوارشی، عصبی، چشمی، کلیوی، افزایش فشار خون، کاهش ایمنی بدن و ابتلا به بیماری های عفونی، افزایش موهای صورت در خانم ها، پوکی استخوان، به وجود آمدن جوش صورت و ایجاد ترک های پوستی می باشد. بنابراین برای چاق شدن اصولی و غیرقابل برگشت بهترین کار رجوع به یک متخصص تغذیه و پیروی از دستورالعمل های او در این زمینه است.
توجه داشته باشید که اگرچه کالری برای چاقی ضروری است، اما مواد مغذی و مقوی نیز لازم هستند. برای چاق شدن سالم باید بر روی غذاهای سالم تمرکز کرد؛ چراکه هرچند کالری بیشتر آدم را چاق می نماید، اما تغذیه سالم و مقوی ضروری تر است. بنابراین هدف شما باید این باشد که غذاهای پر از ویتامین، مواد معدنی، مواد مغذی و در عین حال دارای کالری را انتخاب و مصرف نمایید. غذاهای پر از کالری و مواد مغذی، خوراکی های حاوی چربی، بخصوص چربی های گیاهی هستند. چربی های گیاهی همچون چربی موجود در آجیل ها، بادام زمینی، دانه ها، کره بادام زمینی، آووکادو منابعی غنی از چربی سالم و مواد مغذی هستند. توضیحاتی که در لینک زیر وجود دارد به شما در چاق شدن یاری می نماید. همچنین قرص شیکوریدین و پودر چاقی جینیسینگ نیز برای افزایش وزن یاری زیادی می نمایند.
بیشتر بدانید: چگونه چاق شویم؟ (چاق شدن بدون عوارض)
معرفی بعضی از انواع قرص چاقی
قرص اکساندرولون
قرص اکساندرولون (Oxandrolone) از داروهای تحریک نماینده اشتها است که به افزایش وزن یاری می نماید. سردرد و بی خوابی از عوارض قرص اکساندرولون است. این دارو باعث تحریک آنابولیسم پروتئین ها و تحریک اشتها می شود. بدن ورزشکار با مصرف اوکساندرلون عضلانی تر به نظر می رسد و عضلات نیز سفت تر و قوی تر می گردند. توجه داشته باشید که این دارو در مواردی که فرد مصرف نماینده مبتلا به بیماری هایی همچون ناراحتی های قلبی - عروقی، نارسایی کلیوی و کبدی، صرع، میگرن و یا دیابت می باشد باید با احتیاط مصرف شود.
عوارض مصرف قرص الکساندرولون شامل سردرد، بی خوابی، افسردگی، اختلالات قاعدگی، آتروفی بیضه ها، بزرگی پستان ها، آکنه، رشد غیرطبیعی مو، تهوع، استفراغ، درد شکم، افزایش وزن، خشونت صدا و افزایش کلسترول می باشد.
درصورتیکه قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک زیر به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.
بیشتر بدانید: قرص اکساندرولون چیست؟ + نحوه مصرف برای افزایش وزن
قرص سیپروهپتادین
قرص سیپروهپتادین (Cyproheptadin) نوعی آنتی هیستامین است و نوعی قرص چاقی بحساب می آید.سرگیجه، خواب آلودگی و یبوست از عوارض قرص سیپروهپتادین است. مصرف قرص سیپروهپتادین برای افزایش وزن در حال زیاد شدن است و متاسفانه تعدادی از مردم بصورت خودسرانه مبادرت به مصرف آن می نمایند اما باید بدانید اثرات داروی سیپروهپتادین موقت بوده و به محض قطع شدن وزن دریافت شده برمی شود.
عوارض مصرف قرص سیپروهپتادین شامل خشکی دهان، خواب آلودگی، سفت شدن ترشحات دستگاه تنفس، تاری دید، شلی بدن، افزایش وزن، سرگیجه، یبوست و دل درد می باشد.
درصورتی که قصد مصرف این دارو را دارید بهتر است درباره آن اطلاعات بیشتری داشته باشید. لینک زیر به معرفی این قرص و نکاتی که طی مصرف آن باید بدانید اختصاص دارد.
بیشتر بدانید: قرص سیپروهپتادین و تاثیر آن برای چاقی (عوارض قرص سیپروهپتادین)
امیدواریم از این مطلب استفاده کافی را برده باشید. خواهشمندیم درصورتیکه تجربه مصرف هرکدام این قرص ها را داشته و دیدگاهی در این باره دارید با دیگر خوانندگان مجله خبرنگاران در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.
منبع: setare.com