در مورد غذاهای آلمانی
به گزارش دیتاپد، کشو آلمان یکی از بهترین کشورهای اروپایی برای بازدید است. در آلمان نباید به فکر وزن کم کردن باشید، چون در هر جایی از این کشور با غذاهایی پر چرب روبرو خواهید شد که نمیتوانید دست رد به سینه آنها بزنید. در این مقاله شما را با غذاهایی همچون براتفورست، اسپاتزل، سویر بارتن و شنسل آشنا خواهیم کرد.

براتفورست Bratwurst
این غذا در یکی از پر جاذبهترین کشورهای اروپا معمولا به روش کبابی تهیه میشود و نوع تهیه آن در مناطق مختلف آلمان متفاوت است. براتفورست در واقع نوعی سوسیس محسوب می شود که از گوشت تهیه شده و مشهورترین نوع آن کوتاه و نازک است. این غذا در اصل به منطقه نورنبرگ تعلق داشته و برای تهیه آن باید هر سمت سوسیس های آماده را به مدت دو دقیقه کبابی کرده سپس آن را روی نان ویژه «bun» قرار داده و با سس گوجه فرنگی یا خردل مصرف کرد. این غذا در آلمانی همچنین با نام Bratwurstsemmel نیز مشهور است.
اسپاتزل Spatzle
شاید کمی خنده دار باشد اما اسپاتزل یک غذای کاملا گیاهی است و این غذا را می توان مشهورترین غذای آلمانی محسوب کرد. این غذا در حقیقت نوعی پاستا محسوب می شود که خمیر آن از آرد؛ نمک و تخم مرغ و آب گازدار تهیه شده که موجب سبب نرم شدن خمیر می شود. اسپاتزل معمولا به عنوان یک غذای جانبی در کنار وعده های غذای گوشتی استفاده شده و البته خود نیز می تواند یک غذای اصلی محسوب شود. به طور معمول روی اسپاتزل را با مقدار زیادی پنیر پوشانده و سپس پخته و سرو می شود. این غذا در اصل غذای سنتی منطقه اشتوتگارت بوده و بی شباهت به غذاهای سوئدی نیست.
سویر بارتن Sauerbraten
آلمانیها زمانی که به خانه پدربزرگ و مادربزرگشان می روند؛ این غذا را مصرف کرده و یا اینکه به دلیل مناسبت های خاص و ویژه ای آن را تهیه می کنند. برای تهیه این غذا باید گوشت تازه و با کیفیت گاو یا گوساله تهیه کرده و زمان زیادی را برای پخت آن اختصاص دهید. گوشت در فر گذاشته شده و با حرارت بسیار کم و به آرامی با شیره خودش برای چند ساعت می پزد، این روش پخت سبب می شود تا گوشت بسیار خوش طعم و ترد شود. این گوشت خوش طعم با پوره سیب زمینی و سبزیجات مصرف می شود. برای این که طعم غذاهای این کشور را بچشید با تور اروپا همراه شوید.
شنسل یا شنیتزل Schnitzel
شنیتزل در انواع مختلفی تهیه شده و قطعا مشهور ترین نوع آلمانی آن Wiener Schnitzel میباشد که شامل برش های نازک از گوشت گوساله که با روکشی از آرد؛ تخم مرغ و خرده نان پوشانده شده و با کره سرخ می شود. زمانی که این غذا به رنگ طلایی درآمد، آماده خوردن است. برای تهیه این غذا روش ها و مواد مختلفی به کار رفته و بر اساس ذائقه و سلیقه می توان گوشت سینه مرغ، سویا یا پنیر را جایگزین گوشت گوساله کرد.