طرز تهیه کیک کالباس

به گزارش دیتاپد، در گزارش زیر طرز تهیه کیک کالباس را به شما آموزش می دهیم.

طرز تهیه کیک کالباس

به گزارش ، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک کالباس را به شما آموزش دهیم.

زرده تخم مرغ 1 عدد

بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری

روغن زیتون پنجاه گرم

کره دویست و پنجاه گرم

نمک به مقدار احتیاج

کالباس دویست و پنجاه گرم

تخم مرغ دوازده عدد

آردسفید 1 کیلوگرم

آرد، بیکینگ پودر و کمی نمک را با هم قاطی کنید.

بعد تخم مرغ ها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن زیتون را کم کم به آن اضاف کنید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه نمایید، آن گاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت 2 ساعت در جای گرم بگذارید.

کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمیر را به صورت لایه ای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم مرغ زده شده را با قلم مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی گراد به مدت شصت دقیقه بگذارید.

این غذا مثل کیک است، اما شیرین نیست.

منبع:شبکه آشپزی

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 2 شهریور 1400 بروزرسانی: 2 شهریور 1400 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 1919

به "طرز تهیه کیک کالباس" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه کیک کالباس"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید