طرز تهیه کیک کالباس
به گزارش دیتاپد، در گزارش زیر طرز تهیه کیک کالباس را به شما آموزش می دهیم.
به گزارش ، امروز قصد داریم دستور تهیه کیک کالباس را به شما آموزش دهیم.
زرده تخم مرغ 1 عدد
بیکینگ پودر 1 قاشق مرباخوری
روغن زیتون پنجاه گرم
کره دویست و پنجاه گرم
نمک به مقدار احتیاج
کالباس دویست و پنجاه گرم
تخم مرغ دوازده عدد
آردسفید 1 کیلوگرم
آرد، بیکینگ پودر و کمی نمک را با هم قاطی کنید.
بعد تخم مرغ ها را خوب بزنید، کره نرم شده و روغن زیتون را کم کم به آن اضاف کنید. اگر خمیر سفت شد کمی روغن به آن اضافه نمایید، آن گاه با دست ورز دهید و در پلاستیکی بگذارید و به مدت 2 ساعت در جای گرم بگذارید.
کف ظرف مخصوص فر را کمی چرب کنید و خمیر را به صورت لایه ای نازک کف ظرف بگذارید در این لحظه کالباس خردشده و تفت داده شده را روی خمیر بگذارید و سطح آن را با لایه خمیر بپوشانید و زرده تخم مرغ زده شده را با قلم مو روی سطح خمیر بمالید و در فر از قبل گرم شده با حرارت صد و هشتاد درجه سانتی گراد به مدت شصت دقیقه بگذارید.
این غذا مثل کیک است، اما شیرین نیست.
منبع:شبکه آشپزی
منبع: باشگاه خبرنگاران جوان