بهترین غذاهای پاتایا
به گزارش دیتاپد، غذاهای پاتایا یکی پس از دیگری طعم عالی دارند. پاتایا منطقهای چند فرهنگی است که قومهای تایلندی بسیاری از سراسر کشور را به خود جذب کرده است. هر یک از این اقوام بهترین آشپزی محلی خود را به همراه آورده.

یام وون سن (Yum Woon Sen) تایلندی
یام وون سن یک سالاد میباشد که ماده اصلی آن نودل شیشهای است و گاهی به عنوان یک غذای رژیمی مصرف میشود. دیگر مواد تشکیلدهنده این سالاد شامل سیر، میگوی خشکشده، بادامزمینی، پیاز، برگ لیمو، و کرفس چینی است، و مقدار زیادی سس چیلی، به آن طعمی معطر و ترش میدهد. خیلی از رستورانها میگوی سرخشده نیز به آن اضافه میکنند. در تور پاتایا این خوراکی خوشمزه را امتحان کنید.
پلا پائو یا ماهی کبابی با علف لیمو (Pla Pao) تایلندی
دیدن یک ماهی کامل که انبوهی از علف لیمو را در دهان دارد، و به آرامی در مغازههای پاتایا در حال کباب شدن است، بسیار جالب است، به خصوص اگر یک ماهی سفید باشد. رنگ سفید ماهی به خاطر لایه ضخیم نمک میباشد. این لایه نمک باعث میشود گوشت به هنگام کباب شدن آبدار بماند، و طعمی که علف لیمو به تیلاپیا میدهد و باعث ترش و طعمدار کردن آن خواهد شد، در خود نگه دارد.
پاد تای یا نودلهای سرخشده تایلندی (Pad Thai) تایلندی
پاد تای یک غذای سنتی عالی میباشد که باعث شهرت آشپزی این کشور در سراسر جهان شده است. تهیه و تدارک آن بسیار سریع و آسان است. مواد تشکیل دهنده آن نودلهای پهن، پیاز، تخممرغ، و یک نوع گوشت به انتخاب شما میباشد. لوبیاهای ترد و چاشنیهایی مانند بادامزمینی، پودر فلفل، شکر و سس ماهی شکلی زیبا به این غذا دادهاند. تور تایلند یکی از بهترین تورهایی است که میتوانید در طول عمر خود تجربه کنید.
برنج چسبناک انبه (Khao Niaow Ma Muang) تایلندی
تمام مغازهها و فروشندههای سیار تمام انرژی خود را بابت برنج چسبناک انبه صرف میکنند، انبههای زردی که در خیابانها میدرخشند. این غذا، غذایی ساده میباشد که از تکههای انبه و برنج چسبناک درست شده است، که با سس غلیط نارگیل پوشانده میشود. تازه بودن هر یک از این مواد طعم آن را در غذا بیشتر مشخص میکند. این انبههای محلی به خودی خود بسیار شیرین هستند و اضافه کردن سسی مملو از شکر، آن را خیلی شیرین میکند.