معرفی غذای تایلند: سوپ میگو تند (Tom Yum Goong)
به گزارش دیتاپد، غذاهای دریایی در جنوب شرقی آسیا بسیار محبوب هستند و تنوع انها نیز بسیار زیاد است در تایلند یکی از جذابترین پیش غذاها سوپ میگو تند است که البته غذایی کاملی به شمار میرود و اگر بعد از خوردن آن سیر شدید و دست به غذای اصلی نزدید شما را درک میکنیم.

در تور تایلند حتما این خوراک را امتحان کنید، ترکیب تازه و مخصوصی از از سنبل هندی معطر، فلفل، برگ لیمو ترش، موسیر، آب لیمو ترش و سس ماهی، این سوپ کلاسیک را شکل داده. میگو تازه و مقداری قارچ قسمت اصلی این سوپ را تشکیل داده اند. این غذای سبک و پرخاصیت می تواند گزینه خوبی برای وعده های غذایی باشد. بوی متمایز گیاههای بومی شما را به یاد عطری آشنا می اندازد در حالی که طعم ترش و تند گرم انرژی بخش آن، ندای تایلند را سر می دهد! در تور تایلند این خوراکی را امتحان کنید.
انتشار: 23 بهمن 1398
بروزرسانی: 8 مهر 1399
گردآورنده: datapad.ir
شناسه مطلب: 723
به "معرفی غذای تایلند: سوپ میگو تند (Tom Yum Goong)" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذای تایلند: سوپ میگو تند (Tom Yum Goong)"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید