معرفی غذای تایلند: مرغ سبز کاری (Gaeng Keow Wan Kai)

به گزارش دیتاپد، غذاهای تایلندی را همه دوست دارند، شما هم شیفته آنها خواهید شد، مرغ سبز کاری (Gaeng Keow Wan Kai) خوراکی کم کالری و پر انرژی است که در عین حال بسیار محبوب هم میباشد.

معرفی غذای تایلند: مرغ سبز کاری (Gaeng Keow Wan Kai)

در تور تایلند از مرغ سبز کاری لذت ببرید تکه های کوچک مرغ تازه. بادمجان های به اندازه گیلاس. جوانه های ترد بامبو. ساقه های گشنیز، یک مشت بزرگ ریحان شی. این مواد به ظاهر ساده در کنار هم یک شاهکار خوشمزه می‌سازند. دلیل رنگ سبز خوشایند این غذا از چی ناشی میشود؟ از ترکیب خمیر سبز رنگ کاری که با شیره نارگیل داغ خامه ایی مخلوط شده است, با سایر مواد غذایی در حال پخت. در کنار آن یک کاسه برنج معطر تایلندی سرو می شود، که در تضاد کامل با گائنگ کئوو وان کای است. این غذای خوشمزه را در تور تایلند امتحان کنید.

انتشار: 23 بهمن 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1399 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 714

به "معرفی غذای تایلند: مرغ سبز کاری (Gaeng Keow Wan Kai)" امتیاز دهید

1 کاربر به "معرفی غذای تایلند: مرغ سبز کاری (Gaeng Keow Wan Kai)" امتیاز داده است | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذای تایلند: مرغ سبز کاری (Gaeng Keow Wan Kai)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید