معرفی غذای تایلند: سالاد سبز تند پاپایا (Som Tum)

به گزارش دیتاپد، اگر شما هم از ان جمله هستید که تمایلی ندارید با اضافه وزن از سفر برگردید و رژیم غذاییتان را همه جا رعایت میکنید نگران نباشید آشپزهای تایلندی شما را از قلم نیانداخته اند و سالاد سبز تند پاپایا (Som Tum) را در همه رسنتورانها میتوانید سفارش دهید.

معرفی غذای تایلند: سالاد سبز تند پاپایا (Som Tum)

در تور تایلند حتی اگر اهل رژیم نیستید هم این سالاد را امتحان کنید. این غذای عجیب که مخصوص منطقه ایسان واقع در استان شمال شرقی تایلند است, موفق شده نظر مثبت بسیاری را به سمت خود جلب کند. این سالاد ویژگی های منحصر بفردی است. یک از خصوصیت جالب طعم این سالاد این است که افرادی که آن را تست کرده اند به 2 گروه تقسیم شدند, برخی تندی آن را کافی نمی دانند و برخی حتی نمی توانند به آن نزدیک شوند. سیر، فلفل، لوبیا سبز، گوجه فرنگی گیلاسی و پاپایای هندی خام رنده شده و با هم مخلوط میشوند. ترکیب این مواد با هم یک مزه ترش, شیرین و تند می سازد که نمی توان به راحتی آن را از یاد برد. البته در هر منطقه بر اساس ذائقه و مواد در دسترس تغییراتی در ترکیب مواد می دهند. در تور تایلند این خوراکی ار امتحان کنید.

انتشار: 23 بهمن 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1399 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 722

به "معرفی غذای تایلند: سالاد سبز تند پاپایا (Som Tum)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذای تایلند: سالاد سبز تند پاپایا (Som Tum)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید