معرفی غذای تایلند: نودل سرخ شده به سبک تایلندی (Pad Thai)

به گزارش دیتاپد، نودل تایلندی در همه جای دنیا مشهور است و گردشگران از همه جای دنیا حداقل یک بار آن را امتحان کرده اند، اگر خوراک دریایی و سبزیجات دوست دارید این خوراک را از دست ندهید.

معرفی غذای تایلند: نودل سرخ شده به سبک تایلندی (Pad Thai)

در تور تایلند به هر رستورانی سر بزنید خواهید توانست این خوراک را امتحان کنید. غذای بین المللی ومعروف تایلندی در بین ملل دیگر محبوب است, نودل سرخ شده است .غذایی که با صرف زمان بسیار کم حاضر میشود, خیلی سریع یک مشت کوچک رشته فرنگی های نازک یا پهن ( به انتخاب شما)، درون یک وک (ماهیتابه چینی) ریخته میشود و به مدت یک یا دو دقیقه همراه با انواع سبزیجات مانند جوانه لوبیای ترد، پیاز و.. مخلوط میشود. عطر و طعم غذا یک بخش مهم غذا خوردن است و استفاده از چاشنی های کنار غذا بخش جذاب دیگر آن است.مثلا به همراه نودل بهتر است از چاشنی همراه غذا مانند سس ماهی، شکر، پودر فلفل و بادام زمینی ریز شده خورده شود. این خوراکی را در تور تایلند میل نمایید.

انتشار: 23 بهمن 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1399 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 719

به "معرفی غذای تایلند: نودل سرخ شده به سبک تایلندی (Pad Thai)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذای تایلند: نودل سرخ شده به سبک تایلندی (Pad Thai)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید