معرفی غذای تایلند: گوشت سرخ شده با ریحان

به گزارش دیتاپد، طرفداران خوراک پر پروتئین عاشق تایلند خواهند شد، گوشت سرخ شده با ریحان (Pad Krapow Moo Saap) از جمله محبوبترین خوراک تایلندی است که بسیار سریع اماده میشود. این غذا برنج هم دارد تا دلتان برای غذاهای ایرانی تنگ نشود.

معرفی غذای تایلند: گوشت سرخ شده با ریحان

در سفر با تور تایلند حتما این خوراک را امتحان کنید، گوشت سرخ شده و ریحان، یک غذای فوق العاده محبوب برای ناهار یا شام، است که قطعا یکی از محبوب ترین غذاهای تایلندی هم هست. این غذا در یک وک داغ و با تعداد زیادی از برگ ریحان ، فلفل تازۀ بزرگ، گوشت، لوبیا سبز، سس سویا و کمی شکر تهیه می شود. ترکیب این غذا با برنج پخته شده, یک ترکیب عالی و بینظیر میشود.. به احتمال زیاد اغلب روی این غذا, تخم مرغ سرخ شده (کای دائو) نیز گذاشته می شود، البته اگر شما دوست داشته باشید. بهتر است این موضوع را از قبل بدانیدکه بسیاری از مردم تایلند برای این غذا از فلفل زیادی استفاده می کنند، بنابراین اگر عادت به خوردن غذای تند ندارید حتما از آشپز بخواهید که از فلفل کمتری در پد کراپوو شما استفاده کند. در تور تایلند ازن خوراک خوشمزه را فراموش نکنید.

انتشار: 23 بهمن 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1399 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 716

به "معرفی غذای تایلند: گوشت سرخ شده با ریحان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذای تایلند: گوشت سرخ شده با ریحان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید