معرفی غذای تایلند: برنج سرخ شده (Khao Pad)

به گزارش دیتاپد، برنج تایلندی را در تهران هم میتوانید تجربه کنید، اما مزه آشپزی تایلندی برنج سرخ شده (Khao Pad) را در سفر خواهید چشید. این خوراک برای آنهایی که هر جایی باشند دوست دارند برنج هم باشد عالی است.

معرفی غذای تایلند: برنج سرخ شده (Khao Pad)

در تور تایلند برنج سرخ شده (Khao Pad) را فراموش نکنید، این غذای سیار ساده متشکل است از برنج کته, تخم مرغ، پیاز، سیر و چند نوع سبزی .همه این مواد با هم در یک وگ تفت داده میشوند و تبدیل میشود به یک ناهار معمولی و پرطرفدارکه با یک برش از لیمو ترش و خیار سرو می شود. راز بی تکلفی این غذا در سادگی آن نهفته است. مفهوم آن این است که شما کسی هستید آن را با ولع می خورید و اینگونه به آن اعتبار می بخشید. معمولا در تایلند برای پختن این غذا محدودینی ندارند و تقریبا از همه مواد در دسترس مانند از میگو، خرچنگ , مرغ و.. میتوان در این غذا استفاده کرد. در تور تایلند این غذا را امتحان کنید.

انتشار: 23 بهمن 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1399 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 718

به "معرفی غذای تایلند: برنج سرخ شده (Khao Pad)" امتیاز دهید

2 کاربر به "معرفی غذای تایلند: برنج سرخ شده (Khao Pad)" امتیاز داده اند | امتیاز: 5 از 5
امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذای تایلند: برنج سرخ شده (Khao Pad)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید