معرفی غذای تایلند: کاری قرمز (Gaeng Daeng)

به گزارش دیتاپد، اگر طرفدار غذای تند هستید خوراک کاری قرمز (Gaeng Daeng) برایتان عالی است، تایلندی ها عاشق غذاهای تند و دریایی هستند شما وقتی با هیجان آنها در مواجه با این غذاها روبرو میشوید به وجد آمده و همان لذت را خواهید برد.

معرفی غذای تایلند: کاری قرمز (Gaeng Daeng)

در تور تایلند این خوراکی را فراموش نکنید، در ترکیب این غذای خوشمزه از تکه های کوچک گوشت، خمیر کاری قرمز، شیر نارگیل صاف و برگ با ظرافت بریده شده لایم ( نوعی از مرکبات)، استفاده شده است. اگر در ترکیب این غذا از گوشت تازه و لطیف و موتاد اولیه تازه استفاده شود طعم بینظیر این غذا را چندین برابر بهتر می‌کند. در تور تایلند از این غذای لذیذ را امتحان کنید.

 

انتشار: 23 بهمن 1398 بروزرسانی: 8 مهر 1399 گردآورنده: datapad.ir شناسه مطلب: 720

به "معرفی غذای تایلند: کاری قرمز (Gaeng Daeng)" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "معرفی غذای تایلند: کاری قرمز (Gaeng Daeng)"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید