رستورانهای کوالالامپور
به گزارش دیتاپد، اگر به مالزی سفر کنید خواهید دید که فرهنگ این کشور چقدر به ما نزدیک است، مخصوصا فرهنگ غذایی مردم این کشور که خوراکی های انها با رژیم غذایی حلال تهیه دیده شده است که به همین دلیل گردشگران کشورهای اسلامی توجه بیشتری به این کشور نشان میدهند، در ادامه به رستورانهای معروف کوالالامپور خواهیم پرداخت.

تاثیری که از ترکیب فرهنگ مالزیایی، چینی و هندی حاصل میشود، تور کوالالامپور را به یک مقصد بلامنازع برای دوستداران غذا تبدیل میکند. همانند دیگر کلانشهرهای آسیایی، کوالالامپور نیز به لحاظ تنوع غذایی بسیار غنیست؛ دکههای فستفود فراوانی در سطح شهر وجود دارند که حتی به عقیده برخی، رقیبی جدی برای رستورانهای درجه یک محسوب میشوند.
رستوران آ کونگ (Ah Koong Restaurant)
رستوران آ کونگ، طی چندین سال تبدیل به یکی از رستورانهای سنتی و معروفِ کوالالامپور شده است که عمده شهرتش را مدیونِ نودل و کوفته ماهیِ خود است. ممکن است ظاهر کوفته ماهی ساده بهنظر آید اما هر کسی که تا کنون ماهی وارفته خورده باشد، سخن از تمیز و مرتب بودن غذا به میان خواهد آورد؛ چرا که لذتِ خوردنِ ماهی، به نحوه سِرو شدن و تمیزی آن است. این رستوران در سال 1987 افتتاح شده است؛ دکوراسیون داخلیاش مانند اعماق زمین است؛ درست مثل غذاهایش! همچنین مشتریان میتوانند غذای خود را سفارش داده و تا قبل از پیدا کردن میز، روی کانتر منتظر بمانند. مشتریان میتوانند غذای خود را سفارشی کنند اما اکثرشان، کوفته ماهی درون سوپ نودل، بههمراه یک پرس ماهی سوخاری مخصوص رستوران را سفارش میدهند که بسیار محبوب نیز هست.
آدرس: مالزی، کوالالامپور، خراج از منقطه جالان پودو، چانگات تامبی دالا، شماره 172، طبقه همکف، رستوران آ کونگ
رستوران 39 (The 39 Restaurant)
رستوران 39 با ارائه تجربه بینطیر از غذای اعیانی و نیز نمایی فوقالعاده از برجهای دوقلوی پتروناس، مکانیست که بههیچوجه نباید از دست بدهیدش! نام این رستوران بخاطر موقعیت مکانیاش است که در طبقه 39 برج PNB Darby Park واقع شده است. دکوراسیون این رستوران بسیار زیباست؛ میز و صندلیهای این مکان، در داخل و برخی در خرج از رستوران و در پشتبام قرار دارد که برای افراد نترس تدارک دیده شده است! فهرست غذا شامل سوپ دم گاو، مرغ سوخاری و ماهیِ اسنپر ترش و داغ است. این رستوران با سرو غذای حلال، از تهیه هرگونه نوشیدنیهای الکلی پرهیز میکند. اما نوشیدنیهای دیگری در این تور کوالالامپور یافت میشود.
آدرس: مالزی، کوالالامپور، شماره 10 جالان بینجای، برج PNB Darby Park، رستوران 39
بیژن (Bijan)
بیژن در جشنواره غذای کوالالامپور، پنج سالِ پیاپی، عنوان بهترین رستوران را از آن خود کرده است که شهرت اصلیاش در تهیه غذاهای سنتیِ مالزیایی به روشی خاص و پیچیده میباشد. نام این رستوران برگرفته شده از کلمه مالزیایی کنجد است و فهرست غذایش، بر اساس احیای دستور پخت خانوادگی خودشان است که طی چندین سال و نسل به نسل به دستشان رسیده است. چیدمان رستوران، ترکیبی از دکوراسیون مدرن و سنتیست؛ میز و صندلی نیز در داخل، بیرون و یا تراس قرار گرفتهاند. وجود دسرهایی مثل کیک شکلاتی و ذرت خامهای برولی، تواناییهای سرآشپز، در تهیه غذاهای نوآورانه را نشان میدهد.
آدرس: مالزی، کوالالامپور، جالان سیلون شماره 3، رستوران بیژن
کافه کافه (Cafe Café)
کافه کافه، گیرایی و چاشنی غذاهای اروپایی را به گوشه کوچکی از جالان ماهاراجالیلا آورده است. محیط این رستوران، دوستانه و رمانتیک است؛ دکوراسیون داخلی با موسیقی فرانسوی، دیوارهای چوبی، چلچراغهای درخشان و نیز شمع به روی میزهای غذاخوری همراه شده است. فهرست غذاها، ترکیبی از غذاهای فرانسوی و ایتالیایی است که توازن خاصی بین غذاهای مدرن و کلاسیک برقرار کرده است. یکی از غذاهای مخصوص این رستوران، کانفی اُردک است که با کمی نمک در چربی خودش پوشیده شده است؛ این غذا به دلیل حفظ طعم اصلیاش، بدون سُس سرو میشود. نوشیدنی نیز در کنار غذا در دسترس است.
آدرس: مالزی، کوالالامپور، کامپونگ اتپ، جالان ماهاراجالیلا، شماره 175، کافه کافه
گشنیز (Cilantro)
گشنیز را میتوان بین محبوبترین رستورانهای کوالالامپور جستجو کرد که با لیستی غنی از غذاهای فرانسوی با چاشنی غذاهای ژاپنی به استقبال مشتریانش میرود. این رستوران که در هتل میکاسا واقع شده، دکوراسیون بسیار زیبا و شیکی را با تهرنگ قهوهای و کرمی هماهنگ ساخته است. سرآشپز این رستوران، تاکاشی کیمورا، متولد ژاپن و تعلیم دیده فرانسه است که تلاش میکند با مواد اولیه محلی، تا جای ممکن، غذاهای خوشمزه و ابتکارانه تهیه کند. همه غذاهای رستوران، با نان مجانی و کره قارچ لذیذ سرو میشوند. فهرست غذای ترکیبی، میتواند بهترین انتخاب برای بار اولیهای این رستوران باشد که شامل غذایی با 9 نمونه از بهترین غذاهای رستوران است.
آدرس: مالزی، کوالالامپور، تامان یو تانت، جالان تون رازاک، شماره 368، رستوران گشنیز
رستورانِ تاریکِ کوالالامپور (Dining In The Dark KL)
همینطور که از نام این رستوران پیداست، مشتریان میتوانند از یک فهرست غذای چندگانه و یک سورپرایز، در محیطی کاملا تاریک لذت ببرند! هدف اصلی این رستوران از محیط تاریکش، محروم کردن مشتریان از نور و در نتیجه جلب توجهشان به غذاست که در این حالت مشتریان میتوانند بدون توجه به چیز دیگری، از هر قاشق غذای خود، با تمرکز کامل لذت ببرند. فهرست غذای کلاسیک، متشکل از 4 نوع غذا است که شامل یک غذای گیاهی نیز هست. اگرچه مشتریان هنگام خوردن غذا، دقیقا نمیدانند که چه میخورند، اما در انتهای کار، فرصتی برای دیدن فهرست غذایی که خوردهاند، خواهند داشت. این رستوران دارای کارکنانی با عنوان ٬متخصصان تاریکی٬ میباشد که عمدتاً نابینا یا کمبینا هستند و برای کار کردن به دیگر حسهای خود متکیاند.
آدرس: مالزی، شماره 50200 کوالالامپور، بوکیت بینتانگ، چانگات بوکیت بینتانگ، شماره 50، رستوران
Dining In The Dark KL
رستوران (El Cerdo)
تخصص اصلی این رستوران در سرو گوشت بوده که الهام گرفته شده از غذاهای اروپایی، مکزیکی و کارائیبی است، لازم به ذکر است، فهرست غذای این رستوران، الکترونیکی است. پاچه ترد و خوشمزه آلمانی، غذای اصلی این رستوران است که با سبزیجات و سیر تزئین میشود؛ این غذا همچنین بهمراه پوره سیبزمینی و کلم و نیز سُس خردل و سیب سرو میشود. در روزهای یکشنبه، این رستوران مراسم ویژهای برای میانوعدهاش در نظر میگیرد که در آن میتوانید تا جایی که میتوانید بخورید و بنوشید!
آدرس: مالزی، کوالالامپور، بوکیت بیتانگ، چانگات بوکیت بیتانگ، رستوران El Cerdo
Enak
این رستوران، غذای مالزیاییِ سنتی را بصورت اصیل و اعیانی تهیه و سرو میکند. دکوراسیون داخلی با چوب و رنگهای قرمز روشن آراسته شده است. همینطور، مشتریان میتوانند برای غذا خوردن، نشستن روی صندلی و یا حتی زمین را انتخاب کنند. در این مکان، کارکنان سعی میکنند با روشی مدرن، غذاهای سنتی همچون گادو-گادو و ساتای را سرو کنند. خوراک دریایی این رستوران بسیار محبوب بوده، که شامل بوتاک-بوتاک است. بوتاک-بوتاک، ماهی ماکرل بخار پز شده است که با انواع ادویه و سبزیجات مانند پاپایا و کاساو تزئین شده است. دسرهای رستوران اناک، که شامل شیرینیهای سنتی همچون کندول و بوبور پولوت هیتام است، بهترین گزینه برای تمام کردن هر غذایی محسوب میشود.
آدرس: مالزی، کوالالامپور، شماره 181 جالان بوکیت بینتانگ، گالریِ استارهیل، فیست فلور، الجی2، رستوران اناک
رستورانِ می و مایک (May N Mikes Spicy Corner)
این مکان، رستورانی کوچک و ساده است که غذاهای خانگیِ مالزیایی سرو میکند. این رستوران با دکوراسیونی ساده، بیشتر بر کیفیت غذا تمرکز دارد. این رستوران در سال 2000 افتتاح شده است و غذاهایش بر اساس دستور پختیست که طی چندین سال از خانواده صاحب این مکان، می میرانادا و همسر مرحومش مایک دکروز، دست به دست منتقل شده است. تخصص اصلی آشپز این رستوران، در تهیه و پخت ماهی پوتو است که شامل ماهی پولکدار است که بهمراه شیر نارگیل، زیره سبز، زردچوبه و دیگر ادویجات سرو میشود. دومین غذای تخصصی این رستوران، مرغ سوخاری است که با چاتنی(یک نوع ترشیِ هندی)، فوقالعاده خوشمزه میشود.
آدرس: مالزی، کوالالامپور، پتالینگ،، 357 جالان 57/5، رستوران May N Mikes Spicy Corner
سانکت (Songket)
سانکت، مکانی دلنشین و ارزانقیمت برای خوردن غذاهای سنتی مالزیایی است. دکوراسیون داخلی با پارچههای پر زرق و برق تزئین شده است. فهرست غذا متشکل از خوراک استاندارد و معمول مالزیایی است که غذاهای اصلی اش شامل ماهی، گوشت گاو، مرغ و چند غذای گیاهی است. غذای مخصوص این رستوران روسوک سالای برکیکپ است که گوشت دنده کبابشده بهمراه سس سویا و سامبال بالاکان را شامل میشود. این رستوران، فرهنگ مالزیایی را با اجرای رقص و آواز سنتی، اشاعه میدهد.
آدرس: مالزی، کوالالامپور،جالان یاپ کوان سنگ، شماره 29، رستوران سانکت