غذاهای مخصوص چینی
به گزارش دیتاپد، به هر کشوری که سفر قصد سفر دارید چشیدن طعم غذاهای آن یکی از برنامههای سفر شما خواهد بود. در این مقاله شما را با تعدادی از بهترین غذاهای کشور چین آشنا خواهیم نمود.

اردک پکینگ (Peking duck)
گوشت اردک با پوست نازک و ترد یکی از غذاهای محبوب در بین مردم چین است. این غذا با پنکیک پیازچه، خیار و سس هویسن سرو میگردد. این غذا به اردک پکنی مشهور میباشد و یکی از معروفترین غذاهای موردعلاقه مردم پکن به شمار میرود.
نیلوفر اسمانتوس (osmanthus lotus)
نیلوفر اسمانتوس یک گیاه به شمار میرود و شیرینی مانند طعم نبات دارد. ریشه اسمانتوس به همراه سس قرمز شیرین، گلاتین برنج و کمی از خود گیاه نیلوفر اسمانتوس سرو میگردد. این غذا از غذاهای معروف خیابانی شهر شانگهای به شمار میرود و اما در استان هانگژو هم سرو میگردد.
کانگ یو بینگ (cong you bing)
این غذا یک مدل چینی پنکیک مرزه میباشد که از پیاز خردشده با مخلفات در مغز نان مسطح تهیه میگردد.
یو شیانگ روسی (Yu xiang rou si)
یو شیانگ روسی غذایی با ترکیبی از گوشت سرخشده در سبزیهایی چون قارچ و فلفل میباشد که با سس سیر سرو میگردد. این غذا در جنوب ایالت سیچوان طرفداران بسیاری داشته و بسیار خوش طعم است.
دن دن مین (dan dan mein)
این ظرف غذای پرطرفدار در خیابانهای استان سیچوان قرار دارد و از رشتهفرنگی آغشته به ترشی سبزیها و گوشت چرخکرده تشکیل شده است. این غذا دن دن مین (dan dan mein) نام دارد و با روغن چیلی درست میشود.
گان بیان سی جی دو (Gan bian si ji dou)
گان بیان سی جی دو (Gan bian si ji dou)، یا لوبیا سبز خشک سرخشده نیز یک غذای دیگر محلی استان سیچوان به شمار میرود. برای تهیه این غذا، ابتدا رشتههای لوبیا سبز کباب شده و آن را در مخلوطی از پیازچه، زنجبیل، سیر و ریشه خردل سرخ میگردد.
تخممرغ صدساله (Century eggs)
این غذای به ابتکار مردم هونان چین درست شده است. همانطور که از نام آن برمیآید تخممرغ، اردک یا بلدرچین در ترکیبی از خاک رس، خاکستر، نمک، آهک و پوست برنج برای هفتهها یا ماهها چال میگردد و طی فرآیندی رنگ، بو و مزه آن تغییر میکند.
برای تجربه طعم غذاهای چینی با تور چین قیمت همراه شوید.